Tag på cykelferie og oplev en helt anden måde at holde ferie på, end hvis du var taget af sted til den samme destination på en almindelig kør-selv-ferie eller med fly til en uges bade-, storby- eller kulturferie. Fra din ophøjede plads i cykelsadlen får du fuld fornøjelse af den smukke natur og de hyggelige byer, som du kører gennem.

Du kan nyde de lokale dufte, når du cykler gennem vinmarker, æbleplantager eller solsikker, og i de fleste tilfælde på helt bilfrie stier eller på småveje med meget lidt trafik.

Om morgenen, når I har spist morgenmad, stiller man al sin tunge bagage fra sig i hotellets reception. Befriet for de tunge bagageslæberi har man således kun sig selv at “slæbe på” i løbet af dagen, hvor der er masser af tid til både at holde pauser, se på seværdigheder eller snuppe en badetur i bølgen blå. Og om eftermiddagen, når du kommer frem til dit næste hotel i en ny by, ja, så har vi sørget for at levere jeres bagage hertil, mens I nød cykelturen.italien-toscana-ita4-firenze-rom-cyklistermedudsigttilby400x400

Cykelferie på den bekvemme måde med bagagetransport giver tid og plads til helt anderledes oplevelser.

Om forfatteren

client-photo-1
BrittaTvedeHansen

Kommentarer

28. oktober 2016
Hej, dette er en kommentar. For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du gå til kommentarskærmbilledet i kontrolpanelet. Kommentaravatarer kommer fra Gravatar.

Skriv et svar