8 dage
Varighed
Helpension
Forplejning
Hyggecykling
Cykelkrydstogt
9/5 – 16/10 2018
Rejseperiode
Amsterdam-Brügge, Flandern
Destination

Cykelkrydstogt med det bedste af Holland og Flandern i samme tur

Turen fra Amsterdam til Brügge er en spændende og varieret rejse gennem nogle af Hollands og Belgiens smukkeste byer i overvejende flade landskaber, charmerende mindre byer, storbyer og byer rige på kultur og historie samtidig med fornøjelsen af at cruise på og langs med fascinerende vandveje i Zeeland og floderne Schelde, Vecht og Lek.

Blandt turens mange højdepunkter kan bl.a. nævnes følgende:

 • Kinderdijk, hvor 19 imponerende vindmøller står i lige række og er klassificeret som UNESCO verdenskulturarv
 • Den imponerende sluse ved Kreekrak
 • St. Amands eller den venlige lille by Dendermonde
 • Gent, som er en livlig universitetsby med en rig historie og kultur
 • Det vestlige Flandern til Brügge, som også kaldes “Nordens Venedig”
 • Brügge er måske den smukkeste flamske by med sin gamle, charmerende og velbevarede middelalderbykerne, og byen har en fortid som både storby og centrum for handel og kunst
 • Het Zwin, der er et unikt naturområde  med bl.a. 12 km lang sandstrand og klitlandskab med utallige caféer. Hold en pause, spis frokost eller snup en svømmetur i Nordsøens klare blå vand

Turen kan fås med start i Amsterdam og slut i Brügge … og i omvendt retning, og den kan gøres ombord på flere skibe.

Se venligst den detaljerede sejlplan (under fanen Rejsedatoer) for at se hvilke skibe, der sejler på de enkelte rejsedatoer i sæsonen.

Mere rejseinformation i stikord

SkibM/S Magnifique 2
RejsetypeEnvejsrejse med forskellige start- og slutbyer
Envejstur med start i:Amsterdam eller Brügge
Turen slutter i:Brügge eller Amsterdam
SværhedsgradHyggecykling i overfladende flade, smukke landskaber i Holland og en anelse bakker på den belgiske del af turen.
MåltiderMorgenmad, frokostmadpakke til cykelturen og 3-retters aftenmåltid
Lej cykel til turenBørnecykler og div. udstyr til børn, El-cykel, Turcykel med 7 gear og både fod- og håndbremse
Skibets dæk og kahytstyperSkibet har 2 passagerdæk med 4 stk. suiter til 2 el. 3 personer på øvre dæk og 13 kahytter til 1, 2 el. 3 personer på nedre dæk, hvoraf nogle kahytter er Premium Twin kahytter.
TurvarianterDenne tur sejles med 6 forskellige skibe. Se venligst sejlplan for detaljeret information.

Start i Amsterdam og slut i Brügge … eller omvendt

Dette meget populære cykelkrydstogt er en envejs rejse, som starter i enten Amsterdam eller Brügge og slutter i den modsatte by.

Turen kan startes i enten Amsterdam eller Brügge hver lørdag i hele sæsonen ombord på:

 • M/S Magnifique (1)
 • M/S Magnifique 3
 • M/S Zwaantje
 • M/S Fluvius og
 • M/S Gandalf

Og som noget helt nyt i 2018 er der nu mulighed for at starte rejsen på onsdage med:

 • M/S Magnifique 2

Under fanen “Rejseperiode” kan du se den detaljerede sejlplan og info om, hvilke skibe der sejler hvilken tur på hvilke dage, samt links til turen med de øvrige skibe.

Rutekarakteristik:

Det er meget nemt at cykle i Holland og Flandern.

Selvom andre dele af Belgien er bjergrige, så er Flandern behagelig fladt med kun nogle få meget lette bakker. Her er med andre ord meget smukt, hyggeligt og ingen stejle stigninger.

Turen dag for dag

Amsterdam - Brügge

1

Dag 1 - Ankomst til Amsterdam via Nigtevecht til Vianen, ca. 5-15 km

Check ind på skibet omkring kl. 13, hvorefter skibet forlader Amsterdam og sejler til Nigtevecht ca. kl. 14. Efter udlevering af cykler starter ferien med en kort testtur på ca. 5-15 km langs med den smukke, bugtede flod Vecht. Sidst på eftermiddagen sejler skibet til Vianen, der er en lille, befæstet by ved floden Lek.
2

Dag 2. Vianen via Schoonhoven og Kinderdijk til Dordrecht, ca. 56 km

Efter morgenmad cykles ad en smuk rute til sølvbyen Schoonhoven og videre til Kinderdijk, hvor 19 imponerende vindmøller står i lige række og er klassificeret som UNESCO verdenskulturarv. Kig indenfor i én af møllerne, før turen går videre til søs med “Vandbussen”, en hurtig færge som på ca. 10 minutter bringer jer til Dordrecht, der er én af Hollands ældste og mest betydningsfulde byer.
3

Dag 3. Dordrect via Willemstad, Tholen og Kreekrak til Antwerpen, ca. 43 km

Mens du nyder morgenmaden sejler skibet til den befæstede by Willemstad, hvor dagens cykeltur begynder. Videre til Tholenn gennem skovområdet Wouwse Plantage, via fæstningsbyen Bergen op Zoom og videre mod syd til den imponerende sluse ved Kreekrak. Her ligger skibet klar og sejler resten af vejen til den store havneby Antwerpen, der bl.a. er kendt for at håndtere omkring 80% af hele verdens rå diamanter. Kunstmaleren Ruben stammer herfra, og hans værker kan bl.a. ses i domkirken Onze Lieve Vrouwe. Tag på byvandring efter middagen eller gå selv på opdagelse i byen.
4

Dag 4. Antwerpen via Temse til St. Amands el. Dendermonde, 47-59 km

Start dagen med at cykle ud af havnen i Antwerpen mod Zeeschelde og følge den meget smukke men lunefulde tidevandsflod Schelde gennem storslåede landskaber. Der er kun én måde at beskrive landskabet omkring Schelde, og det er “enestående”, og denne etape hører uden tvivl til blandt turens landskabsmæssige højdepunkter. I kører til enten St. Amands eller den venlige lille by Dendermonde, og her er det tidevandet, der bestemmer hvilken by skibet lægger til kaj i.
5

Dag 5. St. Amands / Dendermonde til Gent, ca. 53-40 km

Cykelstien følger floden Schelde til Gent, som er en livlig universitetsby med en rig historie og kultur. Byens centrale og praktiske placering ved sammenløbet af floderne Leie og Schelde har siden romertiden skabt grundlag for stor velstand, især på grund af tekstilproduktion, og kan bl.a. ses i de mange gamle velbevarede patricierejendomme. Byen har 1 operahus, 18 muséer, mere end 100 kirker og mindst 400 historiske bygninger. Skibet lægger til kaj ved slusen i Merelbeke, en forstad til Gent.
6

Dag 6. Gent - Brügge, ca. 45 km

Dagens cykeltur kører gennem venlige landskaber i det vestlige Flandern til Brügge, som også kaldes “Nordens Venedig”. Brügge er måske den smukkeste flamske by med sin gamle, charmerende og velbevarede middelalderbykerne, og byen har en fortid som både storby og centrum for handel og kunst. Byen er også et godt sted at shoppe og gå i byen. Middag i dag er på egen hånd. Besætningen kender byen godt og anbefaler gerne et godt sted at spise.
7

Dag 7. Rundtur Brügge - Nordsøen, ca. 50 km

Turens sidste cykeltur følger en rolig kanal med mange poppeltræer, mens I kører gennem den betagende marsk med små, hyggelige gårdhuse ved kysten. En 12 km lang sandstrand, utallige caféer og attraktive klitter i det unikke naturområde Het Zwin giver inspiration til frokostpause eller en svømmetur i Nordsøen. På vejen tilbage til Brügge kører du langs med en lille malerisk kanal.
8

Dag 8. Brügge

Efter morgenmaden er turen slut, og besætningen siger farvel og ønsker jer god tur hjem. Har du lyst til at opleve mere af Amsterdam og/eller Brügge, så hjælper vi gerne med ekstra overnatninger.
Dag1 Ankomst Amsterdam
(Amsterdam, Holland)
Dag 1 Efter checkin på skibet fortsættes til Vianen
(Vianen, Holland)
Dag 2 Via Schoonhoven og Kinderdijk til Dordrecht
(Dordrecht, Holland)
Dag 3 Via Tholen og Kreekrak-slusen til Antwerpen
(Antwerpen, Belgien)
Dag 4 Via Temse til St. Amands el. Dendermonde
(St. Amands, Belgien)
Dag 5 Gent
(Gent, Belgien)
Dag 6 og Dag 7: Brügge
(Brügge, Belgien)
Turen dag for dag

Brügge - Amsterdam

1

Dag 1. Ankomst Brügge

Ankom først på eftermiddagen til Brügge, der også kaldes Flanderns Perle, og check ind på skibet, hvor besætningen vil hilse jer velkommen ombord. Der vil være rig lejlighed til at gå på opdagelse i den historiske by, som Unesco har klassificeret som Verdenskulturarv. Gå en tur rundt i byen, besøg et af Brügges mange museer eller nyd bare kulturen og den forbløffende smukke og uforglemmelige by fra en god stol i en café i een af byen mange små gader. Skibet bliver liggende i Brügge til næste morgen.
2

Dag 2. Brügge – Gent, ca. 56 km

Turen starter med cykeludlevering efter morgenmaden, hvorefter den første cykeldag fører jer til Gent gennem et smukt flamskt landskab langs med Gent-Kanalen. Sørg for at se jer omkring i Gent og få det bedste ud af denne smukke, historiske by, der har så meget at byde på. Gents bycentrum har smukt oplyste gader, som det er et “must” at udforske, og byens arkitektoniske rigdom skal man se med egne øjne for at tro på, at Gent op gennem middelalderen var Europas næststørste by – kun overgået af Paris. Et af Magnifique-skibene vil ligge til kaj i Gent og et andet vil ligge til kaj ved Merelbeke-slusen i en forstad til Gent, ca. 15 minutters cykeltur til centrum. Kajpladsen afgøres af havnemyndighederne på dagen.
3

Dag 3. Gent - Dendermonde / St. Amands, ca. 40-53 km

Efter morgenmad i Gent følger I tidevandsfloden Schelde gennem et varieret landskab til Dendermonde, der ligger ved sammenfletningen af floderne Dender og Schelde. Der er kun én måde at beskrive landskabet på, og det er “enestående”. Det er uden tvivl et af de landskabsmæssige højdepunkter på turen, og på dette stykke er det tidevandet, der bestemmer skibets fart. Du vil komme fra Dendermonde til St. Amands enten på cykel eller med skib afhængig af højden på tidevandet, og skibet vil ligge til kaj i St. Amands.
4

Dag 4. St. Amands - Temse - Antwerpen, ca. 47-59 km

I dag følger vi strømmen længere ned ad Schelde, gennem Temse-regionen og videre til Antwerpen. Gennem mange århundreder har floden Schelde haft stor strategisk betydning for både romerne, vikingerne, spanierne og Napoleon, men i dag er den blot en smuk vandvej, som er perfekt til kombinationen af cykling og sejlads på et cykelkrydstogt! Antwerpen er dagens mål og en havneby, som er berømt for at håndtere op mod 80% af verdens rå diamanter og som fødeby for den berømte maler Sir Peter Paul Rubens. Byen har mange højdepunkter med bl.a. rådhuset, som bare er ét af mange majestætiske bygninger fra renæssanceperioden, det historiske torv i centrum Grote Markt, Onze Lieve katedralen og middelalderslottet Steen. Aftensmåltidet i dag er på egen hånd i én af byens mange hyggelige restauranter og ikke inkl. i rejsens pris. Det vrimler med gode restauranter, og besætningen kender byen, så spørg dem gerne om tips og gode råd.
5

Dag 5. Antwerpen via Kreekrak-slusen, Tholen og Willemstad til Dordrecht, ca. 34-43 km

Skibet sejler her til morgen på Schelde-Rhinen Kanalen og gennem det store Kreekrak slusesystem til Tholen, der er en tidligere fiskerby i den hollandske provins Zeeland. Fra Tholen vil du få mulighed for at opleve den imponerende Volkerak sluse og den befæstede by Willemstad, inden I fortsætter på cykel til Dordrecht, der er en af hollands ældste byer og dagens mål. Kaptajnen vil om morgenen snakke med jer om, hvilke etaper, som sejles med skibet og hvilke etaper, som kan cykles.
6

Dag 6. Dordrecht via Kinderdijk og Schoonhoven til Vianen, ca. 50

I dag starter I turen med at tage vandbussen, en hurtig færge, som bringer dig og din cykel til Alblasserdam på ca. 10 minutter. Efter at have cyklet et par minutter er du fremme ved landsbyen Kinderdijk, som er verdensberømt for sin imponerende række af 19 vindmøller, som også er på Unescos verdenskulturarvliste. Det er muligt at kigge indenfor i en af vindmøllerne, der nu er museum. Husk kameraet! Møllerne blev bygget i 18. århundrede for at pumpe vand væk fra det lavtliggende marskområde Alblasserward. I fortsætter turen til sølvbyen Schoonhoven og videre til Vianen, der er en befæstet by ved floden Lek. Skibet ligget ligger til kaj i Vianen med rig mulighed for at gå en aftentur i byen.
7

Dag 7. Vianen via Breukelen til Amsterdam, ca. 46 km

Morgencruise til Breukelen, som I kan nyde, mens I spiser morgenmad. Turens sidste cykeldag starter i Breukelen, hvor I cykler langs med floden Vecht gennem en egn, som er kendt for smukke palæer, små slotte og imponerende huse med store pragtfulde haver, I cykler gennem landsbyerne Niewerhuis, Loenen og Vreeland og kommer til Nigtevecht, hvor I har mulighed for at besøge en traditionel ostegård. Herfra fortsættes på cykel gennem den historiske by Muiden og videre til Amsterdam, hvor I for sidste gang går ombord på skibet efter en herlig cykeltur. Skibet ligger i Amsterdam Havn.
8

Dag 8. Afrejse Amsterdam

Morgenmad og check ud inden kl. 10. Turen er slut, men kan forlænges med ekstra dage i den skønne by Amsterdam, som bestemt er en oplevelse værd i sig selv. Hvis du har sen afrejse, vil det være muligt at lade bagagen stå ombord til om eftermiddagen.
Dag 1: Brügge
(Brügge, Belgien)
Dag 2: Gent
(Gent, Belgien)
Dag 3: St. Amands el. Dendermonde
(St. Amands, Belgien)
Dag 4: Antwerpen
(Antwerpen, Belgien)
Dag 5: Via Kreekrak-slusen, Tholen og Willemstad til Dordrecht
(Dordrecht, Holland)
Dag 6: Via Schoonhoven og Kinderdijk til Vianen
(Vianen, Holland)
Dag7: Via Breukelen til Amsterdam
(Amsterdam, Holland)

Sejlplan 2018

Rejsedatoer 2018UgedagSkibRute
12. majLørdagM/S Quo VadisBrügge - Bruxelles
19. majLørdagM/S Quo VadisBruxelles - Brügge
26. majLørdagM/S Quo VadisBrügge - Bruxelles
2. juniLørdagM/S Quo VadisBruxelles - Brügge
9. juniLørdagM/S Quo VadisBrügge - Bruxelles
16. juniLørdagM/S Quo VadisBruxelles - Brügge
23. juniLørdagM/S Quo VadisBrügge - Bruxelles
30. juniLørdagM/S Quo VadisBruxelles - Brügge
7. juliLørdagM/S Quo VadisBrügge - Bruxelles
14. juliLørdagM/S Quo VadisBruxelles - Brügge
21. juliLørdagM/S Quo VadisBrügge - Bruxelles
25. juliOnsdagM/S Magnifique 2Brügge - Bruxelles
28. juliLørdagM/S Quo VadisBruxelles - Brügge
1. augustOnsdagM/S Magnifique 2Bruxelles - Brügge
4. augustLørdagM/S Quo VadisBrügge - Bruxelles
11. augustLørdagM/S Quo VadisBruxelles - Brügge
18. augustLørdagM/S Quo VadisBrügge - Bruxelles
25. augustLørdagM/S Quo VadisBruxelles - Brügge
8. septemberLørdagM/S Magnifique 3Brügge - Bruxelles
15. septemberLørdagM/S Magnifique 3Bruxelles - Brügge

M/S QUO VADIS   

har plads til 24 personer
12 kahytter på 1 dæk

M/S MAGNIFIQUE 2   

har plads til 35 personer
18 kahytter og suiter på 2 dæk

M/S MAGNIFIQUE 3   

har plads til 40 personer
21 kahytter og suiter på 2 dæk

Priser for rejser i 2018

Alle priser er angivet pr. person, med mindre andet fremgår specifikt

Som det fremgår af sejlplanen, sejles der med flere skibe på denne tur, og da skibene er forskelligt indrettet og med forskellige faciliteter, så varierer prisen for turen tilsvarende.

MS Quo Vadis sejler primært denne tur og assisteres på enkelte afgange i højsæsonen af 2 af M/S Magnifique skibene.

M/S Magnifique 2 og M/S Magnifique 3 er såkaldte “Premium” skibe, der er særligt udvalgt med plads til mellem 20 og 40 passagerer. Disse skibe er særligt komfortable og mere luksuriøst indrettede. Samtidig vil der på disse skibe altid være 2 turguider ombord, hvis der er flere end 18 gæster på de mindre skibe og flere end 22 gæster på de større skibe. Og det vil således være muligt at vælge mellem to cykelture hver dag.

M/S Quo Vadis

Pris pr. personAlle afgange
Ophold i Twin kahyt for 2 personer7.525
Ophold i Single kahyt til 1 person11.250

M/S Quo Vadis er et lille hyggeligt skib med plads til max. 24 gæster ombord.
Skibets 12 kahytter er alle Twin kahytter til to personer.
Hvis man ønsker en Single kahyt, vil det derfor blive en normal Twin kahyt, som benyttes af kun 1 person.
Alle kahytter er beliggende på nedre dæk.

Premium skib

M/S Magnifique 2

Pris pr. personAlle afgange
Ophold i Twin kahyt på nedre dæk for 2 personer8.625
Ophold i Premium Twin kahyt på nedre dæk for 2 personer10.275
Ophold i Suite på øvre dæk for 2 personer11.850
Ophold i Single kahyt på nedre dæk til 1 person11.350
Ophold i Triple kahyt på nedre dæk til 3 personer8.250
Ophold i Triple kahyt på øvre dæk til 3 personer11.050

M/S Magnifique 2 er et “Premium” skib med plads til max. 35-38 gæster ombord.
Skibets 18 kahytter består af 4 smukke Suiter på øvre dæk, og på nedre dæk finder man 12 Twin kahytter, 1 Premium Twin kahyt og 1 single kahyt. Nogle kahytter kan indrettes med en ekstra seng til 3 personer.

Premium skib

M/S Magnifique 3

Pris pr. personAlle afgange
Ophold i Twin kahyt på nedre dæk for 2 personer8.625
Ophold i Suite på øvre dæk for 2 personer11.850
Ophold i Single kahyt på nedre dæk til 1 person11.350
Ophold i Triple kahyt på nedre dæk til 3 personer8.250
Ophold i Triple kahyt/suite på øvre dæk til 3 personer11.050

M/S Magnifique 3 er et “Premium” skib med plads til max. 40 gæster ombord.
Skibets 21 kahytter består af 5 Suiter på øvre dæk, og på nedre dæk finder man 14 Twin kahytter og 2 single kahytter. Nogle kahytter kan indrettes med en ekstra seng til 3 personer.

Øvrige Priser

Pris pr. person / stk.
Leje af cykel615
Leje af el-cykel1.325

INKLUDERET I REJSENS PRIS:

 • Rejse og ophold som beskrevet iht. program med ophold 8 dage/ 7 nætter i valgt kahyt
 • 7 x morgenmad
 • 6 x selvsmurt frokostmadpakke
 • Rejser med M/S Quo Vadis: 7 x 3-retters aftensmåltider
 • Rejser med M/S Magnifique 2+3: 6 x 3-retters aftensmåltider (1 middag i Antwerpen er ikke inkluderet)
 • Velkomstdrink og informationsmøde
 • Gratis kaffe og te hver dag indtil kl. 16.00 på M/S Quo Vadis og hele dagen på M/S Magnifique 2+3
 • Håndklæder og sengelinned
 • Daglig rengøring af kahytten
 • Cykelkort og rutebeskrivelse (1 sæt pr. kahyt)
 • Engelsk-, tysk- og hollandsktalende turguide, som hver dag gennemgår ruten og giver tips og idéer til de daglige cykelture. Guiden cykler hver dag med gruppen og giver mulighed for gøre turen som en fuldt guidet tur. Hvis man hellere vil cykle sine egne veje er guiden til rådighed på mobiltelefon, hvis der skulle opstå behov for det. På alle skibe er der altid mindst 1 guide, og på Premium skibe er der 2 guider, når der er mindst 18-22 deltagere på turen.

IKKE INKLUDERET I REJSENS PRIS:

 • Cykelleje
 • 1 x Middagsmåltid i Antwerpen for rejser ombord på M/S Magnifique 2 og M/S Magnifique 3
 • Evt. billetter til småfærger
 • Rejsen til og fra  Brügge og/eller Bruxelles
 • Transfer til og fra skibets kajplads
 • Evt. parkeringsomkostninger ved kørsel i egen bil
 • Personlig rejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Evt. drikkepenge
 • Adgang til museer og attraktioner
 • Evt. tillæg for specifikke kostønsker

 


Grupperabat:

Vi giver 5% rabat til grupper på mindst 8 personer.

Børnerabat:
På dette skib / denne tur er der desværre ikke mulighed for at yde børnerabat udover den angivne pris for deltagere, når tre personer deler en kahyt.

Alle priser er angivet pr. person i danske kroner.

Om Cyklerne
Holland-7gearsCykel-AZOR500x500

Rederiets udlejningscykler er turcykler med 7 gear og hånd- og/eller fodbremse i Unisex-modeller. Til alle rederiets cykler medfølger en cykeltaske.

Endvidere kan lejes el-cykler og forskellige former for børnecykler og -udstyr, efterløbercykler og tandem, dog kun ved bestilling på forhånd og kun i begrænset antal. (Bestilles mindst 2 måneder før afgang).

Det er muligt at medbringe egen cykel, men rederiet påtager sig ingen form for ansvar i forbindelse med evt. skade, tab eller tyveri af cyklen.

Cykelhjelm er ikke lovpligtig i Holland og forefindes ikke på skibet. Gæster, som ønsker at cykle med hjelm, bedes derfor medbringe deres egen.

Foto af cykler er et eksempel på cykeltype i Holland-Belgien, og der kan være mindre variationer af cyklerne på de forskellige skibe.

M/S Magnifique 2 18 kahytter Max. 35 personer

Om skibet M/S Magnifique 2

M/S Magnifique 2 er et helt nyt, meget hyggeligt luksuskrydstogtsskib, der sejlede sin første sæson i 2016 og er bygget efter model og inspiration af sit søsterskib M/S Magnifique.

På det øvre dæk finder I en smagfuldt indrettet salon med restaurant, bar og lounge med TV, store panoramavinduer og gratis WiFi*. Udenfor er der et delvist overdækket soldæk med mahognibelægning og behagelige stole og borde. På dækket i forstavnen er der opbevaringsplads til cykler.

Skibet er 63 meter langt, og overalt i skibet er der tænkt på kvalitet og behagelighed for gæsterne.

*WiFi forbrug op til 50 MB pr. dag er gratis. Større forbrug kan købes mod mindre tillæg.

Kahytstyper

M/S Magnifique 2 har plads til 35 gæster i 18 kahytter. Der er 4 stk. suiter på øvre dæk, mens alle øvrige kahytter er beliggende på nedre dæk og fordelt som følger:

 • 12 stk. twin kahytter på nedre dæk på ca. 11 m² til 2 personer med enkeltstående senge. Enkelte twin kahytter har mulighed for en ekstra opredning til 3 personer
 • 1 stk. premium twin kahyt på nedre dæk på ca. 13 m² til 2 personer med dobbeltseng i form af 2 stk. enkeltsenge placeret ved siden af hinanden og et lille sidde-/opholdsområde.
 • 1 stk. single kahyt på nedre dæk. Kahytten er ca. 8 m2 og til 1 person.
 • 4 stk. smukke suiter på øvre dæk med store panoramavinduer. Suiterne er på ca. 14 m² til 2 personer og indrettet med dobbeltseng/  sammenstillede senge og et hyggeligt sidde-/opholdsområde.

Alle kahytter har eget toilet og badeværelse, fladskærmstv med mange satelitkanaler (dog ikke danske programmer), individuelt justerbart air conditionanlæg.

Suiterne har et 2 meter bredt panoramavindue, hvoraf den ene halvdel kan åbnes.
Kahytterne på nedre dæk har flere koøjer mod den gode udsigt. Af sikkerhedsgrunde må/kan vinduerne dog ikke åbnes på nedre dæk.

Praktisk rejseinformation

På ankomstdagen vil det være muligt at sætte sin bagage af på skibet fra kl. 9.30, hvis man ankommer tidligt og gerne vil bruge dagen på at opleve Amsterdam hhv. Brügge. Det vil dog ikke være muligt at checke ind på skibet og få tildelt sin kahyt før senere på dagen i forhold til normal check-in.

Rejsen til Amsterdam og Brügge

Med fly:

Nærmeste lufthavne er Amsterdam og Bruxelles. (Der er en lufthavn i Brügge, men ingen direkte fly fra Danmark.)

Ved ankomst i Schipol Amsterdam lufthavn anbefaler vi at tage et direkte tog ind til Amsterdams hovedbanegård Centraal Station. Der kører tog hele tiden, turen tager 15-20 minutter. Billetter købes i automat i lufthavnen, inden man går ned på perronen. Fra Centraal Station tages en bus eller taxa til skibets kajplads (ca. 10 min.). Hvis billetten kan fås til fornuftig pris kan det være en fordel at flyve f.eks. ud til Amsterdam og hjem fra Bruxelles.

Hvis man slutter turen i Brügge og skal hjem til Danmark via Amsterdam kan man tage toget fra Brügge direkte til Schipol lufthavn. Med et skift og transfertid skal der afsættes ca. 3 timer i alt til turen. Til Bruxelles kører toget uden skift på omkring 1 time.

Med tog:

Fra Padborg til Amsterdam: ca. 9 timer med 2 skift undervejs.
Fra Padborg til Brügge: ca. 14 timer med 3-4 skift undervejs.

I egen bil:

Padborg – Amsterdam Centrum: ca. 620 km
Padborg – Brügge Centrum: ca. 810 km

Med tog:

Fra Padborg til Amsterdam: ca. 9 timer med 2 skift undervejs.
Fra Padborg til Brügge: ca. 14 timer med 3-4 skift undervejs.

I egen bil:

Padborg – Amsterdam Centrum: ca. 620 km
Padborg – Brügge Centrum: ca. 810 km

Fra Amsterdam til Brügge

Dag1 Ankomst Amsterdam
(Amsterdam, Holland)
Dag 1 Efter checkin på skibet fortsættes til Vianen
(Vianen, Holland)
Dag 2 Via Schoonhoven og Kinderdijk til Dordrecht
(Dordrecht, Holland)
Dag 3 Via Tholen og Kreekrak-slusen til Antwerpen
(Antwerpen, Belgien)
Dag 4 Via Temse til St. Amands el. Dendermonde
(St. Amands, Belgien)
Dag 5 Gent
(Gent, Belgien)
Dag 6 og Dag 7: Brügge
(Brügge, Belgien)

Bemærk venligst, at kortet udelukkende er vejledende og til brug som oversigtskort.
De enkelte markører henviser til byer på ruten og er ikke nøjagtige i forhold til overnatningsteder og lignende.

Fra Brügge til Amsterdam

Dag 1: Brügge
(Brügge, Belgien)
Dag 2: Gent
(Gent, Belgien)
Dag 3: St. Amands el. Dendermonde
(St. Amands, Belgien)
Dag 4: Antwerpen
(Antwerpen, Belgien)
Dag 5: Via Kreekrak-slusen, Tholen og Willemstad til Dordrecht
(Dordrecht, Holland)
Dag 6: Via Schoonhoven og Kinderdijk til Vianen
(Vianen, Holland)
Dag7: Via Breukelen til Amsterdam
(Amsterdam, Holland)

Rejse anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for denne rejse

Giv en anmeldelse af rejsen