8 dage
Varighed
3* og 4* hoteller
Hotelkategori
Hyggecykling
Cykelferie
22/4 – 20/10 2017
Rejseperiode
Donau Wien – Budapest
Destination

Kejserlig oplevelsestur ved Donau i Østrig-Ungarn

Følg Donau-floden på en sand oplevelsestur gennem Østrig, Slovakiet og Ungarn på en tur, som både byder på hyggelige, typiske, maleriske mindre byer og de tre landes hovedstæder med start i Wien til Bratislava og slut i Budapest.

Nyd Donau-dalens smukke og varierede natur fra cykelsadlen og besøg hyggelige, maleriske små landsbyer, imponerende kirker og slotte, dresserede araberhingste og andre seværdigheder undervejs, mens I nyder både de varierede landskaber og den gode lokale gastronomi på turen gennem tre lande.

 

Blandt turens mange højdepunkter kan bl.a. nævnes følgende:

 • Tre lande i datidens prægtige Østrig-Ungarske Kejserrige
 • Den kejserlige pragtby Wien
 • Slottet Eckartsau, hvor Østrigs Kejser Karl den 1. og hans hustru Zita mødte deres skæbne
 • Kroningsbyen Bratislava, hvor kroningen af ungarske konger fandt sted og kejserinde Maria Theresia opnåede en stor del af sin berømthed, prestige og ære
 • Biskoppenes og kongernes by Esztergom
 • Ungarns Nationalstutteri for araberheste i Babolna
 • Øen Szentendre midt i Donau
 • Historien om den populære østrigske kejserinde Sissi finder du hele vejen langs Donau fra Wien til Budapest, hvor hun blev kronet som dronning af Ungarn
 • Ungarns hovedstad Budapest med mange spændende seværdigheder
 • Varierede og smukke landskaber langs med Donau

Mere rejseinformation i stikord

Vælg MUL6 HotelkategoriKat. A: Udvalgte 4* hoteller i alle byer, Kat. B: 4* hoteller i Wien, Bratislava og Budapest. 3* hoteller og kroer i andre byer.
VærelsestyperDobbeltværelse, Enkeltværelse, Familieværelse til 3-4 pers. på forespørgsel
Vælg MUL6 SæsonHøjsæson: 30/6 – 31/8 2017, Mellemsæson: 1/5 – 29/6 og 1/9 – 1/10 2017, Ydersæson: 22/4 – 30/4 og 2/10 – 14/10 2017
RejsetypeEnvejstur med start og slut i forskellige byer
Turen starter i:Østrigs hovedstad Wien
Turen slutter i:Ungarns hovedstad Budapest
MåltiderMorgenmad er inklusiv i rejsens pris. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension med 3-retters aftenmåltider.
BagagetransportDenne tur er inkl. daglig transport af din tunge bagage fra hotel til hotel
SværhedsgradHyggecykling på bilfrie cykelstier i smukke landskaber langs med Donau-floden
TransferPersontransfer med bus mellem Budapest og Wien er inkl. i rejsens pris. Transport af evt. egen cykel kan tilkøbes. (Muligt hver lørdag).
TillægsnætterDet er muligt at forlænge turen med tilkøb af ekstra overnatninger i Wien og Budapest.
Lej cykel til turenBørnecykler og div. udstyr til børn, El-cykel, Turcykel med 21 gear og håndbremse, Turcykel med 7 gear og fodbremse
MUL6 TIlvalgsydelser div.Rabat for “Ønsker ikke bus retur”, Returtransport af egne cykler (kun på lørdage)

Ungarsk Rhapsodi og oplevelsestur for alle sanser langs Donau

En afslappet cykelferie gennem 3 lande i det engang så glorværdige store Østrig-Ungarske kejserrige er på alle måder en tur, hvor du gang på gang støder på oplevelser, der kilder dine sanser med lækre delikatesser, lokal gourmet, smukke omgivelser og pragtfulde bygninger og arkitektur.

På denne tur følger I Donau-floden gennem Østrig, Slovakiet og Ungarn og har masser af tid til at opleve både de tre landes pragtfulde hovedstæder Wien, Bratislava og Budapest og alle de andre seværdigheder undervejs som f.eks. byen Esztergom, der gennem århundreder har været både kongers og biskoppenes by og lægger jord til Ungarns største katolske domkirke.

En anden perle på turen er kunstnernes ø, Szentendre, der ligger midt i Donau-floden. Øen har helt sin egen charme, og det er morsomt at snuse rundt i alle de mange butikker, som udstiller og forhandler kunsthåndværk.

De gamle romere har også været her, og det kommer tydeligt til udtryk i den arkæologiske park Petronell Carnuntum og bade med varme kilder omkring Bad Deutsch Altenburg.

Sæt dig i sadlen til en hyggelig cykelferie under indflydelse af historiens vingesus.

Rutekarakteristik:

I cykler både langs med floden på bilfrie cykelstier og på mindre veje med kun ringe trafik.

Turens sværhedsgrad er let til moderat, svarende til niveau 1-2 ud af 5.

Det meste af turen foregår i flade landskaber, men der er også lidt bakkede strækninger undervejs på turen. Den østrigske del af turen foregår på godt vedligeholdte og bilfri cykelstier, mens du i Ungarn på nogle strækninger cykler på landeveje og mindre veje. I forbindelse med storbyerne må du forvente mere trafikerede veje, når man kører ind og ud af byen.

8 dage, 7 nætter, 6 cykeldage, ca. 289 km

Wien - Budapest

1

Dag 1. Ankomst til Wien

Velkommen til Østrigs hovedstad, Wien, som byder på masser af muligheder for både hyggelige, musikalske, kulturelle og ekstravagante oplevelser. Byen er kendt for klassiske koncerter, wienervals og en storslået arkitektur men giver også plads til kreative indslag og nye strømninger. Der er så mange ting at opleve her, at man sagtens kunne bruge et par dage til at udforske denne spændende by inden cykelturen begynder. Efter ankomst til jeres hotel har I aftenen til fri fornøjelse. Gå en tur i den kejserlige by eller besøg et typisk Wienerhaus med lokal mad og lækkerier, måske ‘Heurigen’ ? Mulighederne er uendelige i Valsens By.
2

Dag 2. Wien – Bad Deutsch Altenburg/omegn, ca. 42 km

Ikke langt fra Wien kommer I på cykelturens start til et urørt landskab med flodenge og den smukke Donau nationalpark med en forbløffende rig og afvekslende flora og fauna. Nyd freden, roen og stilheden, der kun bliver afbrudt af fuglekvidder. I kommer forbi de store slotte ved Orth og Eckartsau, og det er oplagt at stoppe op ved den tidligere romerske by Petronell Carnuntum og kigge nærmere på byens udgravninger og ruiner, og badene hvor romerne slappede af i Bad Deutsch Altenburgs varme vand.
3

Dag 3. Bad Deutsch Altenburg/ omegn - Bratislava, ca. 26 km

I dag har I en kort cykeltur til Slovakiets charmerende hovedstad Bratislava, der ligger smukt imellem Hainburg-bakkerne og Karpater-bjergene. Byen er Europas yngste hovedstad omend den er spækket med historie og kultur. Byen var tidligere hjemsted for de gamle Østrig-Ungarske konger og kejsere, der gav byen vigtig placering på både landkort og i historien. En byvandring afslører både hemmelige stræder og alle de kendte seværdigheder i denne både ambitiøse og charmerende by, der har både en meget gammel bykerne og samtidig pragtfulde moderne bygninger, og på lang afstand kan I se det store særprægede slot, som toner frem højt over Donau.
4

Dag 4. Bratislava - Mosonmagyarovar og videre med tog til Györ, ca. 50 km + tog

Fra storbyen fortsættes turen ud i Szigetköz – et marsklignende landskab, som er et rent paradis for både fugle og fisk. Dette vilde og næsten uberørte landskab med mere end 500 små øer byder også på små charmerende byer med bondegårde og labyrinter af små kanaler og åer fra Donau. Fra Mosonmagyarovar, som også går under navnet ’Byen med de 17 broer’, har I en kort tur med tog videre til dagens mål i Györ, som er en flot by i barokstil og pragtfulde pladser i den gamle bydel. Györ er en af de vigtigste byer i det ungarske lavland, og dens strålende og historiske bymidte afslører byens storhedstid, og en slentretur i de smalle gader til kirker og slotte vil let kunne opsluge de fleste. Kong Mathias kaldte Györ sin favoritby.
5

Dag 5. Györ – Komarom/ omegn, ca. 57 km

Det ungarske nationalstutteri i Babolna er verdensberømt for dets avl og dressur af araberheste og bestemt værd at lægge vejen forbi. Mens du kigger på hestene og hingstemuseet kan du se glimt af hemmelighederne bag teknikken og metoderne i ungarsk hestedressur. Op på cyklen igen og videre gennem frodige bløde bakker til landsbyen Komarom (kaldes også Komarno), som var et højt skattet sted af den navnkundige Kong Matthias.
6

Dag 6. Komarno – Esztergom/Donau-Sløjfen, ca. 52 km + sejltur for Kat. A gæster

Fra Komarom, som ligger på Donaus nordlige bred, cykler I langs bredden af Slovakisk Donau på små veje med ganske lidt trafik gennem hyggelige, maleriske landsbyer, der er indbegrebet af typisk ungarske byer. På vej til Esztergom, hvor både biskopper og konger har holdt til, går vejen forbi det romerske Kelemantia-fort, og i fremme i byen kan I besøge den storslåede Esztergom Basilica, som er Ungarns største katolske kirke. Esztergom er også kendt som ‘Biskopper og Kongers by’ eller ‘Kongebyen’. Turen afsluttes for gæster med ophold i Kat. A med en smuk sejltur på Donau.
7

Dag 7. Donau-Sløjfen – Budapest, ca. 62 km + sejltur for Kat. B gæster

Midt i et bakket landskab deler Donau sig omkring den store ø Szentendre, der er kendt for sine mange butikker med fint og sjovt kunsthåndværk. Tag færgen over till øen og kør gennem typisk ungarske landsbyer og længere sydpå ad små landeveje og til friluftmuseet Skanzen med masser af ungarsk historie, arkitektur, gastronomi og fine små souvenirs. I sejler mod Budapest og kan under sejlturen nyde udsigten til byens mange smukke seværdigheder. Dagens sejltur er inkluderet i rejsens pris for Kat. B gæster og mulig mod gebyr for Kat. A gæster.
8

Dag 8. Budapest

Enhver rejse når til en ende, og efter morgenmad og check ud på hotellet er turen slut for denne gang. Overvej at forlænge opholdet et par dage og gå på opdagelse i Budapests mange muligheder. I har dagen til fri afbenyttelse, indtil bussen kører jer tilbage til Wien.

Der er daglig afgang med bus, og billetten er inkluderet i rejsens pris for personer (gælder ikke evt. egne cykler). De mest populære afgange er kl. 11.00 og kl. 15.00 med ankomst ca. 3 timer senere i Wien. Ved forudbestilling er andre afrejsetidspunkter muligt på forespørgsel. Hvis du evt. rejser hjem direkte fra Budapest og ikke ønsker at benytte busbilletten, gives refusion, hvis du giver os besked herom samtidig med din bestilling af rejsen.

Alternativt kan I vælge at sejle med hurtigtgående hydrofoilbåd tilbage til Wien, og opleve hele cykelturen fra vandsiden. Billet til hydrofoilbåd er ikke inkluderet i rejsens pris, men det kan være en god løsning, hvis man har medbragt egne cykler og skal tilbage til en bil, som har været parkeret i Wien under turen, idet cykler ikke kan medbringes på bussen.

Returtransport af egne cykler Budapest-Wien tilbydes på lørdage (mod gebyr). (Kun muligt på lørdage).

Rejsedage 2017 for hotelbaseret tur Wien – Budapest, 8 dage:

Turen kan startes i perioden 22. april 2017 til og med 14. oktober 2017.

Rejseperioden er inddelt i 3 sæsoner som følger:

 • Ydersæson:  22. april – 12. maj og 1. – 21. Oktober 2017
 • Mellemsæson: 13. maj – 18. august 2017
 • Højsæson: 19. august – 30.  September 2017

I Højsæson og Mellemsæson kan du starte turen:

 • Hver fredag
 • Hver lørdag
 • Hver søndag

I Ydersæsonerne kan du starte turen:

 • Hver lørdag

Turen er en individuelt tilpasset tur, og du kan starte med så få eller mange rejsedeltagere, som du ønsker.

Datoer med begrænset turstart:

I forbindelse med Formel 1 racerløb og nogle kongresperioder er turstart på forespørgsel og i nogle tilfælde med forhøjet pris på grund af begrænset og/eller hoteludbud til forhøjet pris, som følger:

Formel 1 Grand Prix i Budapest:  21-23. juli 2017

Kongresperioder:  22/4 + 9-11/6 + 18/6 + 15-17/9 og 23-23/9 2017.

Den specifikke pris på rejsen ser du nemt ved at udfylde bookingformularen i højre side med dit ønskede afrejsetidspunkt, hotelkategori, værelsestype og antal personer.

Den viste pris giver en umiddelbar indikation af din rejses pris ekskl. tilvalg som f.eks. cykelleje, ekstra overnatninger, transfers og lignende, som kan tilvælges efterfølgende i booking-/forespørgselsprocessen.

INKLUDERET I REJSENS PRIS:

 • Rejse og ophold 8 dage/ 7 nætter på hotel med eget bad og toilet og værelsestype i valgt kategori
 • 7 x morgenmad
 • Halvpension med 7 x aftensmåltider med 3-retters menu for Kat. A, hvis halvpension tilvælges (mod gebyr)
 • Halvpension med 6 x aftensmåltider med 3-retters menu for Kat. B (kun morgenmad inkl. i Wien), hvis halvpension tilvælges (mod gebyr)
 • Daglig bagagetransport fra hotel til hotel  (max. 2 stk. bagage á max. 20 kg og max. 30 kg pr. person)
 • Styrtaske med cykelkort, detaljerede rutebeskrivelser og diverse informationsmateriale (1 taske pr. værelse)
 • 1x togbillet til transfer med tog Mosonmagyarovar – Györ inkl. cykel
 • 1x transfer med skib eller bus (sæsonafhængigt) Eazergom – Visegrad for Kat. A gæster
 • 1x transfer med skib eller tog (sæsonafhængigt) Szentendre – Budapest for Kat. B gæster
 • 1x Returtransfer med bus Budapest – Wien ekskl. cykel (Oplys venligst ønsket afgangstidspunkt ved bestilling)
 • Service hotline åben fra morgen til aften alle dage i hele sæsonen
 • Program i henhold til beskrivelse

IKKE INKLUDERET I REJSENS PRIS:

 • Cykelleje
 • Frokost undervejs
 • Rejsen til og fra Wien og Budapest.
 • Evt. parkeringsomkostninger ved kørsel i egen bil.
 • Personlig rejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Evt. drikkepenge
 • Adgang til museer og attraktioner
 • Evt. tillæg for specifikke kostønsker
 • Personlig rejseforsikring
 • Evt. billet til småfærger til krydsning af Donau


Grupperabat:

Vi giver 5% rabat til grupper på mindst 8 personer.

Rabat til børn og 3. person i dobbeltværelse med mindst 2 betalende voksne (opredning) :

 • Børn 0-6 år i værelse med 2 fuldt betalende forældre:  Gratis
 • Børn 7 – 11 år i værelse med 2 fuldt betalende forældre:  40% rabat
 • Børn 12-15 år i værelse med 2 fuldt betalende forældre:  20% rabat
 • 3. person over 15 år i dobbeltværelse med 2 fuldt betalende deltagere: 10% rabat

Alle priser er angivet pr. person i danske kroner.

Rabatter gives på rejsens grundpris for cykelferiepakke i den valgte sæson og hotelkategori.

Der gives ikke rabat på diverse tilvalgsmuligheder som f.eks. cykelleje, transfers, ekstra hotelnætter, halvpension og lignende. Rabatter kan ikke kombineres med andre rabatter.

Om at leje cykler:

Hos Memory Tours hylder vi det frie valg, og det gælder også i forhold til om du ønsker at leje en god cykel på destinationen, eller om du ønsker at medbringe din egen cykel.

Vi anbefaler, at du vælger en cykel med fodbremse eller håndbremse i forhold til, hvad du er vant til at cykle med herhjemme, så du ikke behøver at skulle vænne dig til den ene eller anden bremsetype på din ferie.

I forhold til udlejningscykler kan du typisk vælge mellem forskellige standardtyper som følger

 • Turcykler med 7 gear og fodbremse
 • Turcykler med 21 gear, frihjul og håndbremse
 • El-cykel
 • Børnecykler
 • Diverse udstyr til børn som f.eks. barnesæde, efterløbercykel, trailer m.m.

Alle cykeltyper er gode turcykler, og til alle cykler medfølger en cykeltaske til personlige ting, og hvad man ellers har brug for i løbet af dagen. De almindelige cykler fås oftest i både dame- og herremodeller, mens El-cykler oftest kun findes i Unisex-modeller.

Alle udlejningscykler er udover cykeltasken udstyret med reparations- og lappegrej, pumpe og lås. (Eventuelt udleveres 1 stk. pumpe og 1 sæt lappegrej pr. værelse).

Endvidere kan lejes forskellige former for børnecykler og udstyr som børnetrailer, efterløbercykler (“halve” cykler”) og lign.

Om hvornår en lejet cykel modtages og afleveres:

Helt generelt udleveres din lejede cykel på dit første hotel, som du checker ind på. Udlevering sker typisk om aftenen på ankomstdagen eller næste morgen.

Tilsvarende sker aflevering af cykler på jeres sidste hotel på tuen.

Du vil få mere nøjagtig information herom i vores ankomstguide for turen, som du vil modtage sammen med øvrige rejsedokumenter i god tid inden afrejse.

Om at medbringe sin egen cykel:

Det er muligt at medbringe egen cykel, men hverken Memory Tours eller vor lokale samarbejdsparter påtager sig ingen form for ansvar i forbindelse med evt. skade, tab eller tyveri af cyklen.

Når du selv medbringer din egen cykel, så er du naturligvis også selv ansvarlig for din cykel og for at medbringe evt. lappegrej, værktøj og evt. reservedele.

Om cykelhjelm og sikkerheds-/refleksvest:

I Østrig er det lovpligtigt for børn under 12 år at cykle med cykelhjelm. Selvom brug af cykelhjelm ikke er lovpligtigt for voksne i Østrig, så er det alligevel en ganske god idé for alle cyklister 🙂

I Slovakiet er det lovpligtigt for børn under 15 år at bruge cykelhjelm al den tid, de sidder i sadlen. For voksne cyklister er det lovpligtigt at køre med cykelhjelm, når man kører på cykel udenfor bygrænser. Det er desuden lovpligtigt for alle at have en sikkerhedsvest med reflekser på ved dårlig sigtbarhed, om aftenen og i det tidlige morgengry, altså når det er mørkt eller dårligt vejr.

I Ungarn er det ligeledes lovpligtigt for alle cyklister at have en sikkerhedsvest med reflekser på ved dårlig sigtbarhed og når det er mørkt eller dårligt vejr, men der er ingen krav om at man skal anvende cykelhjelm.

Vi anbefaler, at man medbringer sin egen cykelhjelm for en sikkerheds skyld, og især tager medbringer børnenes egen cykelhjelm med hjemmefra. Det er dog muligt at købe en hjelm lokalt for ca. 25€.

De viste cykelfotos er eksempler på cykeltyper og ikke nødvendigvis præcis modsvarende aktuel cykeltype på destinationen.

Praktisk rejseinformation

På ankomstdagen vil det være muligt at sætte sin bagage af på hotellet i løbet af dagen, hvis man ankommer tidligt og gerne vil bruge dagen på at opleve den pragtfulde by Wien, som bestemt er et besøg værd i sig selv. Du må dog ikke forvente, at det vil være muligt at checke ind før senere på dagen i forhold til normal check-in. Normalt tidspunkt for check in på hoteller er som regel omkring kl. 14, kl. 15 eller evt. kl. 16. Det eksakte tidspunkt vil som regel fremgå af hotellets hjemmeside.

Rejsen til Wien og evt. hjem via Budapest: 

Med fly:

Der kan med fordel flyves ud fra Danmark til Wien og retur fra Budapest.

Alternativt anbefales det at flyve til Wien t/r og benytte bustransporten fra Budapest til Wien, som er inkl. i turen.

Der er mange flyselskaber, som flyver til Wien og Budapest, og turen tager direkte ca. 1,5 – 2 timer.

Med tog:

Fra Padborg til Wien: omkring 13-16 timer med 2-3 skift

I egen bil:

Padborg – Wien: ca. 1.140 km

Vedr. parkering 

Der findes både gratis parkering og parkering mod gebyr:

 • På starthotel ca. 11 €/dag ved min. 7 dage (Kat. A). Aflåst, men ikke overvåget hotelparkering
 • Offentlig P-kælder ”Park & Ride” ca. 3,40 €/dag og ca. 17,10 €/uge, ikke overvåget, ved U-Bahn stationen ”Leopoldau” (linje U1)
 • Gratis parkering ved U-Bahn stationen ”Kagran” (linje U1), direkte ved stationen
 • Offentlige parkeringspladser findes gratis, men uovervåget i sidegaderne rundt omkring

Om hoteller og forplejning:

På denne tur kan du vælge mellem to forskellige hotelkategorier, som også vil afspejle sig i den endelige pris:

 • I Kat. A bor du på udvalgte 4* hoteller i alle byer på turen
 • I Kat. B bor du på 4* hoteller i hovedstæderne Wien, Bratislava og Budapest. I alle andre byer på turen bor du på 3* hoteller

Måltider:

På Memory Tours’ rejser er morgenmad altid inkluderet i rejsens pris.

Frokost er ikke inkluderet i rejsens pris og vores koncept lægger op til, at I selv bestemmer, hvor og hvordan I har lyst til at spise frokost, for der er så mange muligheder:

 • Køb lidt brød, ost, pølse eller lign. fra de lokale på markedet eller i en butik. Supplér med vand og en god flaske lokal vin eller andre drikkevarer og nyd en frokost i det grønne undervejs.
 • Find en hyggelig café, delikatesseshop eller restaurant i en af byerne undervejs på dagens etape.
 • Aftal på forhånd eller spørg hotellet om det er okay, at I laver jer en frokostbolle i forbindelse med morgenmaden og tager med på turen.

Aftensmad kan tilkøbes med halvpension i form af 3-retters aftensmåltider.

 • For Kat. A dækker halvpension 7 x aftensmåltider
 • For Kat. B dækker halvpension 6 x aftensmåltider  (i Wien er kun morgenmad inkluderet i prisen).

Cykelferie på den bekvemme måde med

Daglig bagagetransport fra hotel til hotel

At opleve verden fra en cykelsaddel er en herlig ferieform, især når man ikke behøver at skænke tung bagage en eneste tanke under selve cykelturen. Glem alt om fortidens trængsler med at slæbe en tungt lastet cykel op ad bakkerne!

Hos Memory Tours er vi specialister i at skabe bekvemme cykelferier, hvor du kan lade andre om at slæbe rundt på din tunge bagage, alt imens du selv nyder turen og landskabet.

Når I har spist morgenmad, så stiller I blot jeres bagage i hotellets reception, bagageopbevaringsrum eller lignende og cykler af sted til dagens fornøjelser. I forbindelse med alle udlejningscykler vil du få 1-2 cykeltasker, som du kan bruge til opbevaring af lidt vand, en trøje, badetøj eller lignende og de få personlige ting, som du ønsker at medbringe på dagens etape.

Når du efter en dejlig cykeldag kommer frem til dagens destination i en ny by og til et nyt hotel, som regel sidst på eftermiddagen, så står din bagage klar til dig her.

 

Mulige tilvalgsydelser

På denne tur har du mulighed for at tilkøbe følgende ekstraydelser, som ikke er inkluderet i rejsens basispris:

 • Cykelleje af forskellige cykeltyper
 • Ekstra overnatninger i Wien og Budapest før eller efter turen
 • Returtransport af evt. egne cykler fra Budapest til Wien muligt på lørdage

Du vil få mulighed for at tilvælge disse ting til din bestilling, når du har udfyldt det blå “Bestil rejsen” felt med dine ønsker i forhold til hotelkategori, værelsestype og ankomstdato og har trykket på den pinkfarvede “Bestil nu” knap, som omstiller dig til din Kurv.

Fra Kurven, som du også kan tilgå via ikonet med en indkøbsvogn i øverste højre hjørne, kan du se alle priser for din ønskede rejse.

Du kan til enhver tid slette varer fra Kurven og forlade Kurven uden at foretage nogen bestilling, men blot bruge funktionen som pristjek.

Wien – Budapest, 8 dage

Hvis kortet ikke åbner med det samme og kun viser en grå firkant, så tryk én gang til på fanen “Kort” .

Dag 1: Ankomst i Wien
(Wien, Østrig)
Dag 2: Wien - Bad Deutsch Altenburg /omegn
(Bad Deutsch Altenburg, Østrig)
Dag 3: Bad Deutsch Altenburg - Bratislava
(Bratislava, Slovakiet)
Dag 4: Bratislava - Györ
(Györ, Ungarn)
Dag 5: Györ - Komarno / omegn
(Komarno, Ungarn)
Dag 6: Komarno/ omegn - Donausløjfen
(47.76561542148758, 18.923839030321687)
Dag 7: Donausløjfen - Budapest
(Pest, Budapest, Ungarn)
Dag 8: Budapest
(Buda, Budapest, Ungarn)

Rejse anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for denne rejse

Giv en anmeldelse af rejsen