8 dage
Varighed
Helpension
Forplejning
Hyggecykling
Cykelkrydstogt
12/8 – 16/9 2017
Rejseperiode
Rhinen Mainz-Köln
Destination

Betagende Alsace på cykeltur gennem 3 lande ved Rhinen

Tag på en smuk cykeltur langs Rhinen, som snor sig gennem flere europæiske lande. Start turen i Basel og oplev områdets skønne natur, historiske kirker og slotte, idylliske gamle byer og lækre vine på vej gennem både Schweiz, Frankrig og Tyskland til afslutningen i Mainz.

Hvorfor er der så smukt omkring Rhinen?  Der er sikkert flere hundrede mulige svar på dét spørgsmål, og nogle af dem kan du opleve på dette cykelkrydstogt, hvor du krydser den fransk-tyske grænse flere gange.

Både den franske region Alsace og den tyske Schwartzwald har meget at byde på og frister med de herligste vine og delikatesser fra de lokale køkkener, alt imens du cykler gennem det ene mere smukke landskab efter det andet. Her er romantiske slotte, imponerende borge og pragtfulde kirker og andre bygningsværker spredt ud i landskabet og i de både charmerende og maleriske byer med masser af bindingsværksbygninger fra Middelalderen.

Turen starter i Mainz og fører dig hele vejen til Basel, den grænsedelte by der ligger i trekantsområdet mellem Schweiz, Tyskland og Frankrig, og som vil vise dig, at også schweizere forstår at nyde livet.

Eller du starter i den internationale by Basel og slutter i Mainz, da turen sejles i begge retninger.

Blandt turens mange højdepunkter kan bl.a. nævnes følgende:

 • Introduktion til skibet og din startby Mainz eller Basel
 • Verdens største barokpaladser i Mannheim
 • Middelalderbyerne Speyer, Kehl og Strassbourg med bindingsværksarkitektur
 • Kvarteret La Petite France i EU’s charmerende “reserve”-parlamentsby Strassbourg
 • Domkirken i Speyer, der er klassificeret UNESCO Verdenskulturarvsted
 • Smukke panoramaudsigter over Rhinens smukke landskaber
 • Den romantiske by Heidelberg
 • Rastatter Rheinaue deltaet
 • Charmerende vinbyer i Alsace
 • “Gourmet’ernes By” som Basel kalder sig selv
 • Smukke  slotte og borge i smukke landskaber langs Rhinen
 • De mange maleriske huse i Mainz og byens mange kirker, museer og historiske monumenter

Mere rejseinformation i stikord

SkibM/S Andante
Rejsetype1-vejstur med start i Mainz og slut i Köln (eller omvendt)
SværhedsgradHyggecykling i smukke landskaber langs med flodern Rhinen i Tyskland

Charmerende historiske byer og legendariske landskaber

Smukke landskaber og charmerende historiske byer med mange bindingsværkshuse danner en fantastisk ramme for en både oplevelsesrig og afslappende ferie.

Mange af byerne langs denne del af Rhinen er hjemsted for både fornemme vine og skønne delikatesser, der bidrager til at gøre denne rejse til også en smagsoplevelse.

Oplev ren idyl ved Rhinen på en tur på en kombineret sejl- og cykeltur fra Basel til Mainz  – eller i omvendt retning.

Rutekarakteristik:

Cykelkrydstogt med indkvartering på hyggelig flodbåd.

Turen er en envejstur, der starter i Basel og slutter i Mainz eller modsat, da turen sejles i begge retninger på skift.

I cykler langs med floden, så er hele turen som behagelig kørsel i rimeligt fladt, meget let nedadskrånende terræn, som enhver – selv utrænede cyklister – kan klare uden problemer. Det meste af turen cykles på asfalterede cykelstier, der følger flodens løb, og der er ikke nogen stigninger af betydning.

Cykelstien langs Rhinen er omgivet af høje bjerge, så naturen er meget smuk, men man bestemmer naturligvis selv om man lige skal have en afstikker op ad bakke for at nyde panoramaudsigten. Byerne på ruten ligger tæt, og de fleste er meget hyggelige og charmerende middelalderbyer med bindingsværkshuse, smalle stræder og store pladser.

6 cykeldage, ca. 240-275 km

Mainz - Basel

1

Dag 1. Ankomst i Basel

Velkommen til den smukke gamle by Basel i det nordlige Schweiz. Gå en tur rundt i de hyggelige gader og nyd byens rige kulturliv. Oplev f.eks. Basel Kulturfloss, som hvert år tiltrækker utallige besøgende, eller tag forbi byens smukke kirke, Basel Münster, før I checker ind på skibet mellem kl. 15 og 17. M/S Andante bliver liggende i Basel natten over.
2

Dag 2. Basel – Breisach, ca. 60 km

Dagen går med en skøn cykeltur ud i Alsace og med at nyde den franske kultur langs den franske del af Rhinen. Ruten leder jer gennem Ottmarsheim og hyggelige små byer i Alsace før den ender i den kønne (tyske) by Breisach, der er centrum for vinlandet Baden, der er verdensberømte for dejlige vine og “champagne”-kældre med den tyske udgave, der kaldes Sekt. I dag har du mulighed for at vælge, om du vil cykle turen mellem Basel og Breisach eller nyde en sejltur fra soldækket ombord på M/S Andante og evt. cykle en tur fra Breisach i stedet.
3

Dag 3. Cykle fra Breisach til Colmar (ca. 64 km) eller til Freiburg (ca. 62 km)

M/S Andante vil blive liggende i havnen i Breisach, mens I tager på opdagelse i området på cykel. Det kan anbefales at tage en tur til Colmar, som er kendt som uofficiel hovedstad for de skønne Alsace-vine og smuk arkitekturarv fra de sidste 6 århundreder. En anden mulighed er at tage turen den anden vej til hovedstaden i tyske Schwartzwald, Freiburg im Breisgau, med en imponerende gotisk kirke, Freiburger Münster, bygget i 1230. Giv jer god tid til at opleve både cykelturen og byen, og brug evt. muligheden for at tage toget tilbage til Breisach og M/S Andante.
4

Dag 4. Breisach via Rhinau til Strassbourg (Kehl), ca. 40-50 km

I cykler i Frankrig til den franske by Rhinau i Alsace gennem et smukt landskab, som er formet og præget af Rhinens løb. Herfra fortsættes turen ombord på M/S Andante mod Strassbourg, der er hovedstad i den franske region Alsace og “reserve-regeringsby” for EU Parlamentet. Byen rummer både pragtfulde, imponerende bygninger som f.eks. domkirken Strassbourger Münster og den hyggelige bykerne fra middelalderen med mange bindingsværksbygninger i kvarteret, som i folkemunde kaldes Lille Frankrig (La Petite France) eller Tanners Kvarter på tysk, og oplev gerne byen med en kanalrundfart (ikke inkl. i rejsens pris). M/S Andante lægger til i Kehl, Strasbourgs tyske naboby, hvor særligt rådhuset, cognac-destilleriet og byens vandtårn er en besøg værd.
5

Dag 5. Strassbourg (Kehl) via Gambshiem til Rastatt-Plittersdorf, ca. 40 km

Dagen starter med en smuk sejltur op ad Rhinen til den franske by Gambsheim. Fortsæt herfra på cykel til den gamle by Rastatt, der er en gammel barokby med hele to barokslotte, som er et besøg værd. I cykler videre til Rastatt-Plittersdorf, der ligger i et betagende landskab. Tag på opdagelse i et landskab, der er både lavt og bjergagtigt, eller det nærtliggende naturreservat, Rastatter Rheinaue, med forgrenede floddeltaer og store skovområder.
6

Dag 6. Rastatt-Plittersdorf via Sondernheim til Speyer, ca. 20 km

I starter dagen med en skøn sejltur om morgenen til landsbyen Sondernheim im Palatine, hvor du har mulighed for at besøge Ziegelei Museum (Teglværksmuseum m.m.). Herfra kører I på cykel til Speyer, som er en af Tysklands ældste byer. De første spadestik til byens domkirke, Kejserlige og Maria Domkirke for Speyer, blev taget allerede omkring år 1020. Kirken hører til blandt de både største og ældste romanske bygningsværker nord for Alperne, og den er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Speyer er en del af vinområdet Pfalz, og de skønne, lokale hvidvine er absolut et nærmere bekendtskab værd.
7

Dag 7. Speyer via Heidelberg og Mannheim til Mainz, ca. 30 - 55 km

Start enten med en cykeltur direkte til den enestående smukke by Mannheim, hvor du bl.a. kan besøge et af verdens største barokslotte, eller slå en krølle på turen omkring den romantiske by Heidelberg, hvor Tysklands bedst kendte slotsruin findes. Fra Mannheim går turen videre med M/S Andante til Mainz, hvor legendariske Gutenberg hørte hjemme, og hvor man i dag bl.a. kan besøge den store romanske Skt. Martin Domkirke, smukt restaurerede bindingsværkshuse i den gamle bydel og mange andre seværdigheder.
8

Dag 8. Mainz, afrejse

Enhver rejse når sit mål og turen slutter med afrejse efter morgenmaden. Besætningen ønsker jer god tur hjem eller videre på rejse.

6 cykeldage, ca. 240-275 km

Mainz - Basel

1

Dag 1. Ankomst i Mainz + Sejltur til Gernsheim

Mainz præsenterer sig selv med utallige imponerende bygninger. Domkirken Hoher Dom St. Martin er én af Tysklands prægtige domkirker, slottet Kurfürstliches Schloss og hele den gamle bydel med hyggelige stræder og torve som Augustinerstrasse og Kirschgarten med herlige bindingsværkshuse og vinrestauranter er blandt byens gode oplevelser. Check ind på M/S Andante mellem kl. 15 og 17 og nyd den første sejltur med skibet og dinner cruise, da M/S Andante sejler til den lille by Gernsheim kl. 18 og ligger her natten over.
2

Dag 2. Gernsheim via Mannheim og Heidelberg til Speyer, ca. 30 - 55 km

Vi starter dagen med et morgencruise til den enestående smukke by Mannheim, hvor du bl.a. kan besøge et af verdens største barokslotte, eller slå en krølle på turen omkring den romantiske by Heidelberg, hvor Tysklands bedst kendte slotsruin findes. Nyd jeres første cykeldag, hvor Rhindalen viser sig fra sin smukkeste side i det UNESCO-klassificerede Verdensarvkulturområde. Du kan også cykle direkte fra Mannheim på en kortere rute til dagens mål; Speyer, som er en af Tysklands ældste byer. De første spadestik til byens domkirke, Kejserlige og Maria Domkirke for Speyer, blev taget allerede omkring år 1020. Kirken hører til blandt de både største og ældste romanske bygningsværker nord for Alperne, og den er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Speyer er en del af vinområdet Pfalz, og de skønne, lokale hvidvine er absolut et nærmere bekendtskab værd.
3

Dag 3: Speyer via Sondernheim til Rastatt-Plittersdorf , ca. 20 km

I starter dagen med en skøn cykelltur gennem Rheinland Phalz Palatinatet til landsbyen Sondernheim im Palatine, hvor du har mulighed for at besøge Ziegelei Museum (Teglværksmuseum m.m.). Herfra sejler M/S Andante til Rastatt-Plittersdorf, der ligger i et betagende landskab. Byen Rastatt er en gammel barokby med hele to barokslotte, som er et besøg værd. Tag på opdagelse i et landskab, der er både lavt og bjergagtigt, eller det nærtliggende naturreservat, Rastatter Rheinaue, med forgrenede floddeltaer og store skovområder.
4

Dag 4: Rastatt-Plittersdorf via Gambsheim til Strassbourg (Kehl) , ca. 40 km

I cykler fra Rastatt-Plittersdorf gennem et lavt bjerglandskab og naturreservatet Rastatter Rheinaue med forgrenede floddeltaer og skov til den franske by Gambsheim i Alsace. Herfra sejler skibet til Strassbourg, der er hovedstad i den franske region Alsace og “reserve-regeringsby” for EU Parlamentet. Byen rummer både pragtfulde, imponerende bygninger som f.eks. domkirken Strassbourger Münster og den hyggelige bykerne fra middelalderen med mange bindingsværksbygninger i kvarteret, som i folkemunde kaldes Lille Frankrig (La Petite France) eller Tanners Kvarter på tysk, og oplev gerne byen med en kanalrundfart (ikke inkl. i rejsens pris). M/S Andante lægger til i Kehl, Strasbourgs tyske naboby, hvor særligt rådhuset, cognac-destilleriet og byens vandtårn er en besøg værd.
5

Dag 5: Strassbourg (Kehl) via Rhinau til Breisach, ca. 42 - 49 km

I starter dagen med en sejltur i Frankrig til den franske by Rhinau i Alsace gennem et smukt landskab, som er formet og præget af Rhinens løb. Fra Rhinau cykler I mod Breisach, der er centrum for vinlandet Baden og verdensberømt for dejlige vine og “champagne”-kældre med den tyske udgave, der kaldes Sekt. Fra klippen, hvor den romanske domkirke St. Stephan tårner op over byen, har man en pragtfuld udsigt over både Vosges bjergkæden, Rhindalen og til de Sorte Skove i Schwartzwald, hvor du også kan se vinmarkerne omkring byen. Du vil have mulighed for at tage med på en udflugt til vinmarkerne inkl. en vinsmagning, som kan bestilles ombord. (Ikke inkl. i rejsens pris).
6

Dag 6. Cykle fra Breisach til Colmar (ca. 64 km) eller til Freiburg (ca. 62 km)

M/S Andante vil blive liggende i havnen i Breisach, mens I tager på opdagelse i området på cykel. Det kan anbefales at tage en tur til Colmar, som er kendt som uofficiel hovedstad for de skønne Alsace-vine og smuk arkitekturarv fra de sidste 6 århundreder. En anden mulighed er at tage turen den anden vej til hovedstaden i tyske Schwartzwald, Freiburg im Breisgau, med en imponerende gotisk kirke, Freiburger Münster, bygget i 1230. Giv jer god tid til at opleve både cykelturen og byen, og brug evt. muligheden for at tage toget tilbage til Breisach og M/S Andante.
7

Dag 7: Breisach - Basel, ca. 60 km

Fra den kønne (tyske) by Breisach cykler I gennem mange hyggelige små byer i Alsace, når I på Rhinens højre bred kører til bl.a. Neuenburg og Bad Bellingen på turen mod Basel. Du vil elske denne by, som helt berettiget kalder sig selv for “Gourmet’ernes By”, og som har mere end 20 restauranter med Michelin eller Gault Millau udmærkelser eller stjerner. Gå en tur rundt i de hyggelige gader i den smukke gamle by Basel og nyd byens rige kulturliv. Oplev f.eks. Basel Kulturfloss, som hvert år tiltrækker utallige besøgende, eller tag forbi byens smukke kirke, Basel Münster.
8

Dag 8 : Basel, afrejse

Enhver rejse når til sin afslutning, og efter morgenmaden ombord er der check-ud, og besætningen ønsker jer god rejse hjem eller videre.

Rejsedage 2017 med M/S Andante på Rhinen:


Der er afrejse på 8 udvalgte lørdage i perioden 15. juli 2017 til 30. september 2017, således at skibet sejler turen Mainz – Basel og retur Basel – Mainz  fire gange i sommerens løb.

DatoRute
15. juli 2017Mainz - Basel
22. juli 2017Basel - Mainz
29. juli 2017Mainz - Basel
5. august 2017Basel - Mainz
26. august 2017Mainz - Basel
2. september 2017Basel - Mainz
23. september 2017Mainz - Basel
30. september 2017Basel - Mainz

På andre datoer sejler M/S Andante turen “Romantik og fornøjelse på Rhinen fra Mainz til Köln” (CRU20-AND).

Den aktuelle og specifikke pris ser du nemt ved at udfylde bookingformularen i højre side med ønsket afrejsetidspunkt, kahyttype og antal personer.

Den viste pris giver en umiddelbar indikation af din rejses pris ekskl. tilvalg som f.eks. cykelleje, ekstra overnatninger, transfers og lignende, som kan tilvælges efterfølgende.

INKLUDERET I REJSENS PRIS:

 • Rejse og ophold som beskrevet iht. program med ophold 8 dage/ 7 nætter i udvendig kahyt med vindue, eget bad og toilet, klimaanlæg mm., i valgt kahytstype
 • Program i henhold til beskrivelse
 • Velkomstdrink og informationsmøde
 • 7 x morgenmad
 • 6 x selvsmurt frokostmadpakke (for cyklister) eller let frokost/snacks ombord
 • 6 x aftensmåltider med 3 retter
 • Eftermiddagskaffe og te
 • Diverse Aftensnacks
 • Daglig rengøring af kahytten
 • Håndklæder og sengelinned
 • Detaljerede rutebeskrivelser og cykelkort (1 sæt pr. kahyt)
 • Alle havne- og slusegebyrer
 • Flersproget turleder, som dagligt orienterer om cykelturene og arrangerer udflugter m.m. (Guiden cykler ikke med på de daglige cykelture)

IKKE INKLUDERET I REJSENS PRIS:

 • Cykelleje
 • Rejsen til og fra hhv. Mainz og Basel
 • Transfer til og fra skibets kajplads og evt. andre transfers.
 • Evt. parkeringsomkostninger ved kørsel i egen bil.
 • Personlig rejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Evt. drikkepenge
 • Adgang til museer og attraktioner
 • Evt. tillæg for specifikke kostønsker
 • Personlig rejseforsikring
 • Evt. valgfrie udflugter, som rederiet arrangerer, og som kan tilkøbes ombord under turen.


Grupperabat:

Vi giver 5% rabat til grupper på mindst 8 personer.

Rabat til børn og evt. 3. person:

Det er desværre ikke muligt at yde børnerabat på denne tur.

Hvis børnerabatter ønskes, så arrangerer vi også hotelbaserede cykelture ved Rhinen og Mosel, hvor vi har mulighed for at tilbyde rabat til børn og evt. 3. person i opredning. Se mere om disse rejser ved at søge på Tyskland og Rhinen eller Mosel, så er der flere valgmuligheder.

Alle priser er angivet pr. person i danske kroner.

 

Om skibet M/S Andante

 

M/S Andante er er dit flydende hjem på turen på og langs med Rhinen fra Köln til Mainz – eller den modsatte vej.

Skibet sejler i sommersæsonen cykelkrydstogter på de store tyske floder Rhinen, både denne tur og på den overvejende franske del af Rhinen i Alsace fra Basel til Mainz.

Skibet er gennemgående moderniseret i de senere år og indrettet til glade cyklister, som også gerne nyder både livet ombord, de smukke landskaber og skønne lokale specialiteter inden for mad og vine m.m.
M/S Andante er et rummeligt skib til flodkrydstogter og hun er et rigtig godt udgangspunkt for en behagelig ferie i en hyggelig og afslappet atmosfære.

På det øverste dæk, Promenadedækket, finder du en smagfuldt indrettet loungebar og en restaurant med panoramavinduer. På soldækket, der er delvist overdækket, er der stole og borde, hvor gæsterne ombord kan sidde og hygge sig, og endvidere opbevaringsplads til cykler.

Skibet er indrettet med 17 kahytter på Promenadedækket og 26 kahytter på Hoveddækket (nedre dæk).

De tekniske data for M/S Andante er som følger:

 • Længde 74,4 m.
 • Bredde 10,2 m.
 • Fart 8,64 knob eller ca. 16 km/t
 • 1 elevator

Skibet sejler under hollandsk flag. Besætningen er hollandsk eller international og taler ud over hollandsk som minimum engelsk og tysk.

Kahytstyper:

Alle skibets 43 kahytter er udvendige kahytter med store panoramavinduer på Promenadedæk og vinduer i ca. halv højde på Hoveddæk.

Alle kahytter er praktisk indrettet med to enkeltsenge, et skrivebord/sminkebord med spejl og eget bad og toilet.

Herudover er alle kahytter udstyret med:

 • Fladskærms-TV
 • Centralt styret airconditionanlæg
 • Vinduer, der kan åbnes både på øvre og nedre dæk

Kahytterne er alle omkring 8-9 m2.

Der findes 2 stk. single kahytter på Hoveddæk. Alle øvrige kahytter indrettet som Twin kahytter til 2-personer og findes på både Hoveddæk og Panoramadæk.
Når de 2 stk. single kahytter pr. tur er booket vil det for deltagere, der ønsker single kahyt, være muligt at bestille en normal Twin kahyt for 2 personer som single kahyt mod tillæg.

Der er 17 kahytter på øvre dæk og 26 kahytter på nedre dæk.

Om at leje cykler:

Rederiets standardtype udlejningscykel er en god turcykler i Unisex-modeller med 7 gear og både fod- og håndbremser.

Herudover tilbydes el-cykler i begrænset antal, dog kun i forbindelse med forudgående bestilling og bekræftelse.

Endvidere kan lejes forskellige former for børnecykler og udstyr som børnetrailer, efterløbercykler eller lign. mod forudgående bestilling og bekræftelse.


Til alle cykler medfølger en cykeltaske til personlige ting, og hvad man ellers har brug for i løbet af dagen, ligesom udlejningscykler desuden er udstyret med reparations- og lappegrej, pumpe og lås.

Cykeltaske og lås medfølger til hver cykel, mens reparationsgrej oftest vil blive udleveret med 1 sæt pr. kahyt.

Om at medbringe sin egen cykel:

Det er muligt at medbringe egen cykel, men rederiet påtager sig ingen form for ansvar i forbindelse med evt. skade, tab eller tyveri af cyklen.

Vær dog venligst opmærksom på, at der er begrænset opbevaringsplads til cykler på dækket og skibet, og derfor kan der medbringes egne cykler i begrænset antal.

Om cykelhjelm:

Cykelhjelm er ikke lovpligtig i Tyskland, og hjelme forefindes derfor enten slet ikke eller kun i meget begrænset antal på skibet. Man tilrådes at medbringe sin egen hjelm.

Praktisk rejseinformation

På ankomstdagen vil det være muligt at sætte sin bagage af på skibet i løbet af dagen, hvis man ankommer tidligt og gerne vil bruge dagen på at opleve de hyggelige byer, som er udgangspunkter for denne tur.

Det vil dog ikke være muligt at checke ind på skibet og få tildelt sin kahyt før senere på dagen i forhold til normal check-in.

Rejsen til Mainz og Basel: 


Ankomst til/afrejse fra Mainz med fly:

Nærmeste lufthavn med direkte flyvninger fra Danmark er lufthavnen i Frankfurt am Main. Der er flere flyselskaber, der flyver hertil dagligt med en flyvetid på ca. halvanden time.

Direkte fra lufthavnen kan man køre med tog til Mainz. Der er afgang hver time, og turen tager ca. 15-20 minutter.

Ankomst til/afrejse fra Basel med fly:

Easyjet har direkte og ofte billige flyvninger fra København til lufthavnen meget tæt på Basel, den internationale Basel-Mulhouse-Freiburg Lufthavn med valgfri udgang i Frankrig eller Schweiz, med en flyrejse på 1 time og 15 minutter. (Næsten daglige afgange, dog ikke på lørdage på tidspunktet, hvor denne info blev checket.)

Andre flyselskaber som f.eks. Swissair, AirFrance, KLM, Lufthansa, Brussels Airline m.fl. har afgange til Basel-Mulhouse med en mellemlanding.

Alternativt kan man tage toget fra Basel til lufthavnene i Zürich, Strassbourg eller Frankfurt.

Med tog:
Fra Fredericia til Mainz er rejsetiden ca. 8-10 timer.

Fra Fredericia til Basel er rejsetiden ca 9 timer med skift i Hamborg.

I egen bil:

Afstand fra Padborg til Mainz: ca. 685 km.

Afstand fra Padborg til Basel: ca. 975 km.

Der er parkeringsplads tæt ved hovedbanegården i Mainz. Pladsen er uovervåget, og der kan ikke reserveres plads på forhånd. Parkeringsgebyr ca. 10€ pr. dag.

I Basel er der ligeledes en parkeringsplads i nærheden af hovedbanegården Basel Bad BF. Pladsen er uovervåget, ca. 5  km fra skibets kajplads og der kan ikke reserveres plads på forhånd. Parkeringsgebyr ca. 120€ pr. uge.

Hvis kortet ikke åbner på din skærm med det samme, så klik en gang mere på fanen “KORT” 

Fra Mainz til Basel

Dag1: Ankomst i Mainz
(Mainz am Rhein, Tyskland)
Dag 1: Mainz - Gernsheim
(Gernsheim, Tyskland)
Dag 2: Gernsheim via Mannheim og Heidelberg til Speyer
(Speyer, Tyskland)
Dag 3: Speyer via Sondernheim til Rastatt-Plittersdorf
(Rastatt-Plittersdorf, Tyskland)
Dag 4: Rastatt-Plittersdorf via Gambsheim til Strassbourg (Kehl)
(Strassbourg, Frankrig)
Dag 5: Strassbourg via Rhinau til Breisach
(Breisach, Tyskland)
Dag 6: Breisach til Colmar
(Colmar, Frankrig)
Dag 6: Breisach - Freiburg
(Freiburg, Tyskland)
Dag 7: Breisach - Basel
(Basel, Frankrig)
Basel
(Basel, Schweiz)

Bemærk venligst, at kortet udelukkende er vejledende og til brug som oversigtskort.

De enkelte markører henviser til byer på ruten og er ikke nøjagtige i forhold til overnatningsteder og lignende.

Fra Basel til Mainz

Dag 1: Ankomst Basel
(Basel, Schweiz)
Dag 2: Basel - Breisach
(Breisach, Tyskland)
Dag 3: Breisach - Freiburg
(Freiburg, Tyskland)
Dag 3: Breisach til Colmar
(Colmar, Frankrig)
Dag 4: Breisach via Rhinau til Strassbourg
(Strassbourg, Frankrig)
Dag 5: Strassbourg via Gambsheim til Rastatt-Plittersdorf
(Rastatt-Plittersdorf, Tyskland)
Dag 6: Rastatt-Plittersdorf via Sondernheim til Speyer
(Speyer , Tyskland)
Dag 7: Speyer via Heidelberg og Mannheim til Mainz
(Mannheim , Tyskland)
Dag 8: Mainz, Afrejse
(Mainz am Rhein, Tyskland)

Rejse anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for denne rejse

Giv en anmeldelse af rejsen