Bestilling

Du kan bestille vore rejser ved at udfylde bestillingsformularen, der findes i højre side på hver turbeskrivelse.

Når du har valgt tur, afrejsedato og værelsestype kommer du videre til et bestillingsvindue, hvor du vil blive bedt om at oplyse din adresse og andre oplysninger til brug for behandling af din rejsebestilling. Vi beder dig venligst oplyse fulde navn på alle deltagere + alder for børn og højde for alle deltagere, som ønsker at leje cykel.

Alternativt kan du altid sende os en e-mail, et brev eller ringe til os med oplysning om de rejsende, rejsetidspunkt og destination m.m.

Fra den rejsendes side er bestillingen bindende ved ordreafgivelse, uanset om det sker skriftligt eller mundtligt. For Memory Tours er bestillingen bindende ved skriftlig bekræftelse af ordren. Memory Tours fremsender ordrebekræftelse  med angivelse af rejsemål, rejsetidspunkt, rejsedeltagere, pris samt betalingsmåde- og tidspunkt.

JA.
Vores rejser skal bestilles på forhånd for at kunne garantere hotelværelser og kahytter, bagagetransport, cykler i de rigtige størrelser og typer m.v.  Endvidere er bestilling absolut nødvendig i forhold til ture, hvor der er guider tilknyttet.

Memory Tours ønsker at levere rejseoplevelser, som giver Jer skønne ferieminder. Vi ønsker at gøre det på en fair måde og vil gå langt for at opfylde Jeres ønsker, også de specielle. Vi gør imidlertid opmærksom på, at evt. særlige ønsker skal fremgå klart af din ordrebekræftelse for at have gyldighed. Hvis du mener, at vi har aftalt noget, som du ikke kan se af ordrebekræftelsen, så kontakt os venligst omgående, da vi ellers ikke vil have mulighed for ændre arrangementet, og derfor heller ikke senere vil kunne betragte manglende opfyldelse som reklamationsgrund.

Som rejsekunde er du forpligtet til:

 • at sørge for personlige rejseforanstaltninger som f.eks. gyldigt pas og evt. visum
 • at møde rettidigt ved ankomst og afrejse og i øvrigt rette sig efter ordensbestemmelser, som gælder for hoteller, transportmidler, etc.
 • at kontrollere, at de modtagne rejsedokumenter er i overensstemmelse med det bestilte og straks informere os, hvis du mener, der er sket fejl.

Betaling

Ved ordrebekræftelse af rejsen betales et depositum på minimum 15% og maksimalt 40% af rejsens pris, dog mindst 1.500,- kr. pr. rejsende for hotelbaserede rejser, hvis rejsen bestilles mere end 2 måneder før afrejse. For cykelkrydstogter betales et depositum på minimum 35% og maksimalt 60% af rejsens pris, dog mindst 3.000,- kr. pr. rejsedeltager.

Depositum forfalder til betaling 5 dage efter modtagelse af ordrebekræftelse/faktura. Indbetaling af depositum betragtes som den rejsendes bekræftelse af bindende tilmelding og accept af generelle vilkår og betingelser for rejser leveret af Memory Tours.

Rejsens restbeløb forfalder uopfordret til betaling 50 dage før afrejse. Er der mindre end 50 dage til rejsens startdato, forfalder hele rejsens pris til betaling senest 5 dage efter modtagelse af faktura.

Betaling af rejsen sker ved indbetaling til vor bankkonto.
Nærmere detaljer fremgår af din ordrebekræftelse/faktura.

Efter bestilling - Ændring og afbestilling af en rejse

Vi skelner mellem mindre ændringer i udformning af rejsen og egentlig afbestilling af rejsen.

Mindre ændringer som f.eks. afbestilling eller ændring af ekstra overnatninger, halvpension, cykelleje, transfers og lign. foretages mod gebyr på kr. 150,- pr. person for ændringer i en eksisterende bestilling, og under forudsætning af ledig kapacitet. Dette gebyr tillægges alle ændringer til en bestilling, der kræver, at vi skal kontakte vore samarbejdspartnere for at effektuere ændringen.

Ændringer af rejsemål og dato for ud- eller hjemrejse betragtes som afbestilling og en ny bestilling, hvor de almindelige regler for afbestilling er gældende.

 

Afbestillingsfrister og – gebyrer for annullering af hotelbaserede rejser:

 • Ved afbestilling tidligere end 50 dage før afrejse fortabes det indbetalte depositum.
 • Afbestilles rejsen 50-35 dage før afrejsen, er 40% af rejsens pris tabt.
 • Ved afbestilling 35-20 dage før afrejse udgør afbestillingsgebyret 50% af rejsens pris.
 • Ved afbestilling mellem 20-7 dage før afrejsen udgør afbestillingsgebyret 85% af rejsens pris.
 • Ved afbestilling 7 dage eller mindre før afrejse fortabes den samlede pris for rejsen.

 

Afbestillingsgebyr vil altid min. svare til depositum.

Alle afbestillinger skal foreligge skriftligt til os for at være gyldige.
Afbestillingsregler er gyldige for samtlige rejsedeltagere, der er opført på ordrebekræftelsen.

Afbestillingsfrister og – gebyrer for annullering af cykelkrydstogter:

 • Ved afbestilling fra bestillingstidspunkt og indtil 95 dage før afrejse fortabes det indbetalte depositum.
 • Afbestilles rejsen 94-50 dage før afrejse, er 40% af rejsens samlede pris tabt.
 • Ved afbestilling 40-30 dage før afrejse udgør afbestillingsgebyret 65% af rejsens pris.
 • Ved afbestilling mellem 29-7 dage før afrejsen udgør afbestillingsgebyret 85% af rejsens pris.
 • Ved afbestilling 7 dage eller mindre før afrejse fortabes den samlede pris for rejsen.

Afbestillingsgebyr vil altid min. svare til depositum.

Alle afbestillinger skal foreligge skriftligt til os for at være gyldige.
Afbestillingsregler er gyldige for samtlige rejsedeltagere, der er opført på ordrebekræftelsen.

Før rejsen / Forberedelse

Stemningen på en cykelferie er uformel, og da bagagetransport er inkluderet i rejsen, så kan du pakke præcis som du ville gøre normalt til enhver anden ferie plus evt. cykelbukser, cykelhandsker og lign.  På cykelrejser, der er karakteriseret med “Hyggecykling”, er der ikke nødvendigvis behov for at køre med cykelbukser, men det vil ofte være en behagelighed, ligesom cykelhandsker er med til at afbøde for stød og ujævnheder i vejen.

Derudover vil det ofte være en fordel at pakke:

 • Solcreme
 • Hat eller kasket
 • Evt. myggebalsam
 • Universalværktøj som f.eks. en schweizerkniv
 • En kniv, øloplukker, proptrækker el. lign. hvis I ønsker at holde frokost i det grønne undervejs på turen

På cykelkrydstogter, hvor du bor på et skib, er du velkommen til at medbringe CD’er/USB stik med din yndlingsmusik og evt. musikinstrument, spil eller lignende.

 

Udførlig ankomstguide med praktisk information omkring:

 • Hvordan du finder frem til dit skibs kajplads eller starthotel med ankomstinformation for ankomst med fly, tog og hvis du kører i egen bil
 • Hvordan og hvornår udleveres cykler, som er lejet og bestilt på forhånd
 • Hvordan og hvornår modtages information, cykelkort og rutebeskrivelser for cykelferier
 • Hvordan foregår rejsen
 • Hvordan er skibet indrettet og hvordan er “livet”, procedurer og regler ombord
 • Hvornår kan der checkes ind og ud
 • Hvordan foregår bagagetransporten
 • … og mange andre spørgsmål

Ankomstguiden er specielt tilrettet til den enkelte tur og destination og indeholder de specifikke og nødvendige oplysninger for netop denne rejse.

For hotelbaserede ture vil du som regel modtage en voucher til dit starthotel på turen fra os sammen med ovennævnte ankomstguide og din individuelle hotelliste. Vouchers for de øvrige hoteller på turen vil du modtage ved checkin på dit første hotel.

Ved krydstogter vil du modtage en voucher, som skal anvendes ved checkin på skibet.

Ovennævnte rejsedokumenter plus evt. togbilletter, flybilletter og vouchers for andre ydelser fremsendes pr. mail (eller sneglepost, hvis nødvendigt)  omkring 2-4 uger før afrejse under forudsætning af, at fuld betaling for rejsen er modtaget hos os.

Memory Tours sælger ikke rejseforsikringer på nuværende tidspunkt. Vi forventer, at vore kunder sikkert allerede har f.eks. en årsrejseforsikring eller anden rejseforsikring, hvis man ønsker dækning ud over det gule eller blå sygesikringskort.

På alle vore destinationer i Europa er danske statsborgere dækket af det offentliges gule eller blå sygesikringskort.
Vær dog opmærksom på at dækningen på disse sygesikringskort er reduceret, og de dækker således ikke længere hjemtransport og tilkaldelse hjemmefra, sygeledsagelse, mistet bagage, kompensation for tabt feriemulighed og afbestillingsforsikring på grund af sygdom.

Information om cykelferie

Sværhedsgraden for de enkelte ture varierer, men fælles for alle ture gælder, at de enkelte ruter er omhyggeligt udvalgt og tilpasset med henblik på at skabe en skøn cykeltur. For ture i kategorien Hyggecykling er de almindelige dagsetaper på omkring 38-55 km, mens de mere Sporty ture starter ved 65 km og går op til ca. 110 km. Hvis dagsetapen er bjergrig nedsættes den samlede distance tilsvarende, så etapen afkortes til 25-35 km og tilsvarende for de Sporty ture.

 

Lyder 50 km om dagen voldsomt ?

Det svarer faktisk reelt kun til ca. 3-4 timers cykling om dagen.

Ved cykling i hyggetempo kører I typisk 15-18 km i timen, og det betyder, at I har masser af tid til både at holde pauser, kigge på seværdigheder, tage en svømmetur eller noget helt fjerde i løbet af dagen, helt uden anstrengelse.

I finder let vejen, for I har fået udleveret en udførlig rutebeskrivelse og detaljeret kortmateriale, som er egnet til at cykle efter, dvs. typisk i målestoksforhold mellem ca. 1:25.000 og 1:10.000 samt inspiration til byerne og seværdighederne undervejs.

I cykler på velplanlagte ruter helst uden trafik og i smukke omgivelser f.eks. langs med flod- og søbredder, gennem vinmarker, i naturreservater og lign. Alternativt cykles på små biveje med meget begrænset trafik. På vej ind og ud af byer må dog ofte påregnes mere ’normal’ trafik. 

Kræver det noget fysisk?
Nej, alle kan være med !

Det eneste en cykelferie kræver er, at du har lyst til at sidde i sadlen og få sol og vind i håret. Selv uden at være i topform vil du kunne nyde en cykelferie, især hvis du vælger en af de lettere ture i kategori 1 eller 2.

Vær dog opmærksom på at det sjældent er benene, du evt. vil få ondt i … det er bagdelen, hvis du ikke er vant til at cykle. Hvis du ikke cykler til daglig, så anbefaler vi, at du vænner rumpen til at sidde i sadlen ved at cykle kortere ture jævnligt 3-4 uger før ferien.

Vore cykelruter er inddelt i 3 kategorier efter sværhedsgrad:

1CYKELbetyder rolig cykling uden synderlige udfordringer enten i flade landskaber eller langs bredden af floder og søer, eller i bjergrige egne hvor der køres i dalen mellem bjergene. Der stilles ikke særlige krav til kondition i denne kategori.

2CYKELbetyder flade strækninger med bakker hist og pist. Få bakker men du kan risikere stigninger, hvor du måske en enkelt gang eller to må trække cyklen et lille stykke af vejen. Flade ruter med lange dagsetaper (uden stigninger) tildeles ligeledes denne kategori.  Normal kondition er tilstrækkelig, og langt hen ad vejen er kategori 2 at sammenligne med en cykeltur på Fyn.

3CYKELbetyder delvist flade strækninger afbrudt af stigninger og nedkørsler i bakkede landskaber med længere stigninger og trækpassager.

Nej, alle kan være med !

I hvert fald i kategorien Hyggecykling, hvor det eneste cykelferien kræver er, at du har lyst til at sidde i sadlen og få sol og vind i håret. Selv uden at være i topform vil du kunne nyde en cykelferie, især hvis du vælger en af de lettere ture i kategori 1 eller 2.

Vær dog opmærksom på at det sjældent er benene, du evt. vil få ondt i … det er bagdelen, hvis du ikke er vant til at cykle. Hvis du ikke cykler til daglig, så anbefaler vi, at du vænner rumpen til at sidde i sadlen ved at cykle kortere ture jævnligt 3-4 uger før ferien.

På rigtig mange ture er det overhovedet ikke noget problem for børn at deltage enten ved at cykle selv eller ved hjælp af særligt børneudstyr.

Hvis børnene cykler selv, anbefaler vi destinationer med flade etaper og korte distancer, så hele familien har tid til at hygge sig og være sammen om den gode ferie. Børn i 8-10 års alderen kan sagtens cykle 30 km om dagen, og længere hvis de er vant til at cykle selv.

Til børn i alderen 0-8 år findes der forskellige muligheder med efterløbere (en “halv” cykel, der monteres på en voksencykel) og trailere af forskellig art.

På nogle destinationer rådes også over tandemcykler mv., så spørg os gerne, hvis du vil på cykelferie med børn og/eller hund.

Blandt særligt velegnede destinationer for cykelferie med børn kan nævnes:

 • Donau fra Passau til Wien
 • Danmark
 • Nordtyskland f.eks. langs med Østersøkysten fra Lübeck til Stralsund
 • Holland – kan fås både som cykelkrydstogt og hotelbaseret cykelferie
 • Rundt om Berlin

På ture, hvor det er muligt at starte turen hver dag, vil det som regel ligeledes være muligt enten at tilrettelægge en tur med kortere afstande eller f.eks. indlægge en ekstra hviledag et spændende sted, hvor I gerne vil bruge mere tid.

Vore cykelruter er inddelt i 3 kategorier efter sværhedsgrad:

1CYKEL

betyder rolig cykling uden synderlige udfordringer enten i flade landskaber eller langs bredden af floder og søer, eller i bjergrige egne hvor der køres i dalen mellem bjergene. Der stilles ikke særlige krav til kondition i denne kategori.

2CYKEL

betyder flade strækninger med bakker hist og pist. Få bakker men du kan risikere stigninger, hvor du måske en enkelt gang eller to må trække cyklen et lille stykke af vejen. Flade ruter med lange dagsetaper (uden stigninger) tildeles ligeledes denne kategori.  Normal kondition er tilstrækkelig, og langt hen ad vejen er kategori 2 at sammenligne med en cykeltur på Fyn.

3CYKEL

betyder delvist flade strækninger afbrudt af stigninger og nedkørsler i bakkede landskaber med længere stigninger og trækpassager.

Hos Memory Tours går vi ind for det frie valg, og i forhold til indkvartering betyder det, at vi bestræber os på at kunne tilbyde flest muligt ture, hvor I har mulighed for selv at bestemme, om I vil bestille standard indkvartering eller opgradere til bedre/luksus hoteller.

På en cykelferie vil du almindeligvis starte og slutte i en af områdets større byer, men undervejs på turen vil du møde en blanding af små, mellemstore og store byer. Indkvarteringsmulighederne varierer fra by til by, og kategorien/standarden varierer fra land til land, således at et 2* hotel i Frankrig oftest vil tilbyde en ringere standard end et tilsvarende i Østrig, hvor et 2* gasthaus eller pension sagtens kan have en væsentlig højere standard det føromtalte franske hotel.

Generelt tilbydes ophold som standard på gode, mellemklassehoteller svarende til 3* eller 3*-4* standard. Oftest vil turen være tilrettelagt med en blanding af 3* og 4* hoteller, måske med en enkelt overnatning på et 2* hotel, da ruterne nogle gange gør holdt i naturskønne områder, hvor det 2* hotel er det bedste hus i området. Det vil altid fremgå af rejsebeskrivelsen for hver enkelt tur, hvilken hotelkategori og opgraderingsmulighed der er tilgængelig for den valgte rejse.

På destinationer, hvor det er muligt at opgradere hotelvalget, er den ene kategori oftest en blanding af 2* og 3* hoteller, gasthaus og pension, og en anden kategori tilbyder ophold på 3* og 4* hoteller.

På nogle ruter tilbydes også særlige gourmet-varianter, hvor der er kræset ekstra om mad og indkvartering. Her vil man typisk bo udelukkende på mindst 4* hoteller, hvor der til middagen serveres minimum 3-4 retter gourmetmenu /menu af høj kvalitet.

Du vælger selv, om du ønsker at leje en cykel gennem os eller om, du hellere vil cykle på din egen cykel, som du har medbragt hjemmefra.

Når du lejer en cykel af os, vil cyklen altid være passende i forhold til de lokale forhold og landskab, som turen foregår i. En cykelrejse på Mallorca eller i Toscana byder på bakker, som kræver flere gear at vælge mellem end en smuk tur gennem flade landskaber, hvor 3-7 gear ville være mere end rigeligt, og derfor er vores udlejningscykler tilpasset til det landskab, som du skal cykle i.

På rigtig mange destinationer kan du som hovedregel vælge mellem følgende cykeltyper:

 • Cykler med 7 gear og fodbremse
 • Cykler med 21 gear, frihjul og håndbremse
 • Elcykler

På nogle destinationer kan cyklen have f.eks. 7-9 gear og både hånd- og fodbremse. Cykeltypen kan variere og er nærmere beskrevet under hver enkelt tur.

Alle udlejningscykler vil desuden være udstyret med 1-2 cykeltasker til personlige ting, lås, pumpe, lappegrej og reparationssæt. Endvidere er der tilknyttet en servicehotline, der hjælper, hvis du skulle få brug for hjælp i forhold til en cykel, som du har lejet gennem os.

 

 

Ja, på langt de fleste af vore destinationer er det muligt at leje el-cykel på lige fod med almindelige cykler. Cykelleje skal dog altid bestilles på forhånd, og gerne tidligt, da el-cykler forefindes i begrænset antal og efterhånden bliver mere og mere populært.

At opleve verden fra en cykelsaddel er en herlig ferieform, især når man ikke behøver at skænke tung bagage en eneste tanke under selve cykelturen. Glem alt om fortidens trængsler med at slæbe en tungtlastet cykel op ad bakkerne!

Hos Memory Tours er vi specialister i at skabe bekvemme cykelferier, hvor I lader andre om at slæbe rundt på den tunge bagage, mens I selv nyder turen og landskabet.

Når I har spist morgenmad, så stiller I blot jeres bagage i hotellets reception, bagageopbevaringsrum eller lignende og cykler af sted til dagens fornøjelser. I vil have 1-2 mindre cykeltasker, som I kan bruge til opbevaring af lidt vand, en trøje, badetøj eller lignende og de få personlige ting, som I ønsker at medbringe.

Når I efter en glad cykeldag kommer frem til dagens destination i en ny by og til et nyt hotel, som regel sidst på eftermiddagen, så står jeres bagage klar til jer her.

Det er dejligt at være på cykelrejse

Når I cykler, kommer I helt tæt på den smukkeste natur og ‘postkortlandskaber’.
I bor på gode hoteller, der serverer skønne måltider, i egne der er garanter for gode vine, og den tunge bagage overlader I til andre, så cykelturen bliver en ren fornøjelse.

Men hvilken tur skal jeg vælge?

Memory Tours har p.t. mere end 150 forskellige ture at vælge mellem, og vi ved det godt … med så mange spændende rejsemål kan det være svært at vælge, hvor cykelferien skal gå hen, men vi hjælper gerne med at rådgive jer i forhold til jeres ønsker.

Der kan være flere hensyn at tage som f.eks.:

 • Transporten til rejsemålet
  • Skal det være i rimelig afstand fra Danmark, så I kan køre i bil dertil eller
  • Vil I hellere flyve eller køre med tog?
 • Hvilken sværhedsgrad ønsker I?
  • Skal det være let for alle
  • Eller ønsker I etaper +65 km og evt. udfordringer undervejs?
 • Hvilken årstid ønsker I at rejse på?
  • I det sydligste Europa er rejsemål som Provence, Andalusien og Sicilien skønne fra det tidlige forår og langt hen på efteråret, men for de fleste vil varmen midt på sommeren i juli og august være overvældende i forhold til en cykelferie.
  • Til gengæld er der dejligt i Midteuropa i sommermånederne uden, at det er forvarmt, f.eks. Alsace, Loire, Venedig og Norditalien, Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Holland og Belgien.
 • Er der byer eller lande, som I især ønsker at opleve eller genopleve?
 • Skal det være en tur, hvor børn også kan følge med og have gode oplevelser?
 • Skal der være mulighed for opgradering af hoteller?
 • Skal der være mulighed for at leje el-cykler eller racercykler?

Se forskellige forslag lidt længere nede på denne side.

Koncept for Hyggecykling
En cykelferie fra Memory Tours bygger på mange års erfaring i at arrangere rejser, der gør det let og overkommeligt at tage på en komfortabel cykelferie. Der er ikke meget sjov ved at cykle ude i kanten af en trafikeret vej. Nej, vi foretrækker klart at køre på stier gennem vinmarker, langs med flodbredder og lignende smukke helt eller næsten bilfrie veje. Vore ruter er tilrettelagt med henblik på, at give Jer alle fordelene ved en cykelferie uden tidligere tiders trængsler med tung oppakning at slæbe på. Ved ankomsten får I udleveret detaljeret cykelkort og rutebeskrivelse mm., så I nemt kan finde vej. I sørger selv for transporten til feriestedet. Vi sørger for at give Jer en ferie på hjul, hvor der er taget hånd om alt det praktiske fra hotelbooking, bagagetransport, cykelleje og div. andre reservationer.

Når I vælger en tur i kategorien Hyggecykling, så kan alle være med. De fleste ture i denne kategori har daglige etaper på 40-55 km, svarende til ca. 3-4 timer i sadlen, så når I kører fra et hotel efter morgenmaden, så har I masser af tid til at holde pauser og se på seværdigheder, inden I når frem til jeres næste hotel sidst på dagen. Det er ikke noget problem at have børn med på cykeltur – de synes det er sjovt og anderledes, og alle former for cykler og udstyr til børn kan lejes. Vi har også ruter, som med kun 25-35 km dagligt tager hensyn til både børn og andre, som gerne vil cykle i roligt tempo over kortere distancer, men alligevel nyde cykelferiens mange fordele og oplevelser. 

Koncept for Sportscykling
Vore cykelferier for de mere sporty cyklister indeholder alle de samme fordele som angivet for hyggecykelturene med den undtagelse, at de daglige etaper er længere og mere udfordrende. Dagsetaperne ligger generelt fra omkring 75 – 110 km med mulighed for at bestige nogle bjergetaper. De sporty ture har en større grad af valgfrihed i forhold til, hvilken tur man ønsker at køre.

Alternativt kan I kigge på typiske karakteristika ved de enkelte ture:

 • Vil I cykle hyggecykling langs med de store floder, så vælg f.eks. blandt:
  • Donau Passau- Wien eller Wien-Budapest
  • Mosel Metz-Koblenz eller Trier-Koblenz
  • Rhinen Mainz-Köln
  • Elben Prag-Dresden
  • Canal du Midi
 • Vil I cykle i kendte vinområder, så vælg f.eks. blandt:
  • Provence (flere mulige ture)
  • Alsace
  • Bourgogne
  • Piemonte
  • Chianti
  • Rioja
  • Mosel og Rhinen
 • Vil I cykle ved smukke søer og fascinerende naturlandskaber, så vælg f.eks. blandt:
  • Bodensøen
  • 4 lande, 3 søer og 1 metropol
  • Kiel Fjord og søerne ved Plön
  • Rundt om 10 søer i Salzkammergut
  • Gardasøen-Milano
 • Vil I cykle i områder med meget kultur, historie og/eller kunst, så vælg f.eks. blandt:
  • København og Nordsjælland
  • Provence (flere muligheder)
  • Pilgrimsvejen El Camino Real
  • I Amadeus Mozarts spor
  • Loire
  • Venedig – Firenze og Firenze – Rom
  • Schleswig-Holstein – I vikingernes spor
  • Chianti (Toscana mellem Siena og Firenze)
  • Sicilien
  • Prag-Dresden
  • Andalusiens hvide byer
  • Rügen
  • Turene langs Mosel, Donau og Rhinen
 • Vil I cykle i lande, hvor det er ”billigere” at holde ferie, så vælg f.eks. blandt:
  • Cêsky Budêjovice – Prag
  • Donau Wien-Budapest
  • Kroatien
 • Vil I cykle ved kystlandskaber, så vælg f.eks. blandt:
  • Fyn Rundt eller Ø-hop på Sydfyn
  • Bornholm Postkortturen eller en af vore temature
  • Den franske riviera (Côte d’Azur)
  • Kiel Fjord og søerne ved Plön
  • Rügen og Øhop i Østersøen
  • Østersøen fra Lübeck til Stralsund
  • Provence med Camargue (2 muligheder)
  • Rundt om Venedig
  • Sardinien
 • Vil I cykle øer rundt, så vælg f.eks. blandt:
  • Bornholm og Fyn
  • Mallorca
  • Rügen
  • Til dels Sicilien og Sardinien
 • Vil I have cykeltur med gourmet-standard, så vælg f.eks. blandt:
  • Bornholm Gourmet
  • Donau Gourmet Passau-Wien
  • Dordogne Gourmet
  • Flere ture med opgraderet standard for hotel og halvpension

Priser

Rejsens pris er inkl. alle i vort i program eller selvstændige aftaler nævnte ydelser og alle såvel danske som lokale obligatoriske skatter, afgifter m.v.

Vort koncept inkluderer hotelovernatninger, og her vil rejsens pris altid være baseret på indkvartering i delt dobbeltværelse. Den gældende pris for din rejse, er den pris, som var aktuel på den dag, hvor din bestilling blev foretaget.

Prisoplysninger på hjemmesiderne www.memorytours.dk og www.cyclingdenmark.dk er bindende for Memory Tours, medmindre evt. ændringer er meddelt kunden ved bestilling af rejsen og skriftligt bekræftet over for denne. I forbindelse med tilbud, annoncer og prisoplysninger andetsteds end på www.memorytours.dk tages forbehold for tastefejl og lign.

NEJ. Vores priser er alt inklusive priser ink. moms, skat, afgift til Rejsegarantifonden m.m., og der tillægges ikke yderligere gebyrer.

Prisen på f.eks. en cykelrejse vil af hensyn til størst mulig valgfrihed for dig som kunde dog altid blive vist som en samlet pakkepris inklusiv rejsens basisindhold i form af overnatning med morgenmad, bagagetransport og evt. yderligere indhold som f.eks. færgebilletter, entré til attraktioner, etc., som er gældende for de enkelte ture og som findes nærmere beskrevet under hver enkelt tur.

Prisen inkluderer IKKE individuelt valgte tillæg i form af cykelleje, halvpension, transfers og lignende, som kan tilvælges eller udelades i forbindelse med bestillingen af en rejse.

Vi ønsker at give vore kunder størst mulig valgfrihed i sammensætningen af deres individuelle rejser, og derfor ønsker vi at lade det være op til netop dit temperament, om du ønsker at medbringe din egen cykel eller leje en god turcykel gennem os, om du ønsker at bestille aftensmåltid med f.ex.  3-retters menu på hotellet, eller om du hellere selv vil gå ud i byen og finde en restaurant, osv. i forhold til tilvalg til rejsen.

Den eksakte pris fremgår af den enkelte rejse, og er altid angivet pr. person med basis i ophold i dobbeltværelse.

Reklamation

Vi ønsker at levere rejseoplevelser af meget høj kvalitet og samarbejder udelukkende med operatører, som deler dette ønske og som har stor erfaring med at arrangere det komplekse puslespil, som en cykelferie er, når alt går op i en højere enhed. Og vi bestræber os på altid at levere den ydelse, som vi har lovet Jer.

De fleste problemer/fejl løses bedst for alle parter direkte på stedet. Under hele jeres opholds varighed vil I have adgang til en servicehotline, som bør være jeres første reklamationssted. Kontakt vor lokale samarbejdspartner, således at problemet kan løses straks med færrest muligt ulemper for Jer. Består der herefter stadig en situation, som I ønsker at reklamere over, så send os skriftlig reklamation hurtigst muligt og senest 20 dage efter turens afslutning. Hvis I ikke har reklameret på stedet, og evt. har bevis herfor, er det normalt ensbetydende med fortabelse af ret til erstatning på et senere tidspunkt.

Memory Tours tager forbehold for trykfejl og udeladelser i trykt og elektronisk materiale som f.eks. brochurer, løsblade, internet-sider og lignende.